TOKEN FRAUD [Fordítás]

Day 4,561, 23:39 Published in Hungary Hungary by kipcsak

UPDATE:
adminválasz:
https://www.erepublik.com/hu/main/latest-updates

reakció:
https://www.erepublik.com/en/article/failmin--2718217Fordítás a török sajtóból, chuki99 írása.
eredeti post: https://www.erepublik.com/hu/article/token-fraud-27179616 hónappal ezelőtt a görög játékosok elkezdték bojkottálni a tokenpiacot, valamint ticketeket küldtek a token piac átláthatóságáért. Többségünk remélte a gyors változást, mert nem indokolta semmi a token-piac szürkezónában tartását. Senkinek sem lenne probléma, ha látható lenne a játékosok neve, kivéve persze azoknak akik visszaélnek a piaccal.

5 hónap telt el, hogy csatlakoztunk a görög barátainkhoz [értsd : a törökök – a szerk] újabb ticket küldésével és elmondtuk, hogy mennyire nyugtalanok vagyunk ... mert az adminok figyelmen kívül hagynak minket. Ez látható az elküldött jegyek állapotrészén:Sokszor elmondtuk, hogy baj van a token-piaccal, kezdve az eladók neveinek elrejtésével. Az adminok persze folyamatosan azt mondták, hogy minden tökéletes. Tegnap tanúi voltunk annak, hogy a probléma sokkal súlyosabb lehet, mint pusztán a nevek láthatatlansága. Azt láttuk, hogy az egész rendszer támadható.

https://www.erepublik.com/en?communityPost=22
[a linkelt postban már az adminok is bejelentik, hogy visszaélést tapasztaltak a token-piacon, igaz csak néhány játékoshoz kötik a dolgot és csak 249 token érintett a támadásban– a szerk]

Az Erepublik adminjai elvesztették azt a bizalmat is, amely velük szemben még megvolt. Most, hogy azt állítják, hogy csak 249 token érintett a visszaélésben, nem maradt semmi hitelességük. És az, hogy a token-piac életben maradt még ennyi sz@r után is, csak egy újabb pofon az arcunkon.

Túl sok időt töltöttünk azzal, hogy megpróbáljuk a problémát megértettni az adminokkal. 6 hónapig türelmesen vártuk, hogy megtegyék végre a szükséges lépéseket.

De most a türelmünk véget ért!

Valódi ügyfélszolgálatot követelünk!

Míg ez nem történik meg, addig teljesen beszüntetjük a pakkvásárlást! Elutasítjuk, hogy a közösség lebecsült és semmibe vett része legyünk! Addig is…
(Mit mondunk a kapzsiság istenének?)


#notasingle€