Ambient on/off

Join the new world

 

Shes faqe facebook-u !!!

Day 1,886, 11:31 Published in Albania USA by Kleivis Marku

Shes faqe facebook-u !!!

Per te gjithe te interesuarit faqen mund ta merrni per 10 Gold, une e kam blere kete faqe nga nje lojtar tjeter per 15 Gold por tani dua ta shes, nese jeni te interesuar me kontaktoni.

Kontaktoni me mesazh Ketu
Shikoni faqen Ketu
 

Comments

HARRAQI
HARRAQI Day 1,886, 12:38

une kam faqe me 10.000 fansa dhe nuk ma blen njeri as me 10 gold 😛

Kleivis Marku
Kleivis Marku Day 1,886, 14:13

ma shit mu per 10 gold, ndoshta sta ka ble kush sepse sju ka interesu jo se esht shtrenjt

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.