Scoala de Aviatie – un nou inceput

Day 4,406, 03:16 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei

Fond muzical recomandat:


Scoala de Aviatie este un program care a avut startul la inceputul acestui an (puteti citi mai multe aici). Dupa 35 de saptamani fara intrerupere, echipa de administrare a necesitat o mica pauza. Volumul de munca pentru a distribui toate bonusurile saptamanale si a tine la zi toate tabelele cu luptele la ordin si participantii este unul destul de ridicat iar aglomerarea in viata reala si-a spus cuvantul.

Incepand cu data de 17 decembrie ne dorim sa revenim dar suntem constienti ca pastrand acelasi format vom ajunge in aceeasi situatie asa ca am decis sa introducem mici schimbari.

Conditii pentru inscriere:

* Apartenenta la o Unitate Militara din eRomania (regiment special cu DO focusat pe lupte aeriene este recomandat)
* Cetatenie romana in joc
* Conturi cu o vechime mai mare de 2 luni
* Rank mai mic de Group Captain* (inclusiv)

Bonusuri:
* Decont pentru o casa Q1 la cerere (pretul minim de pe piata +2% ) – decontat o data pe saptamana
* Bonus pentru fiecare lupta la ordin (500cc / participare – in functie de rank si damage-ul maxim de care un jucator dispune fara batoane, nu vom lua in considerare 5 lovituri doar ca sa bifam lupta la ordin) – platit saptamanal
* Bonus pentru numarul de adversari invinsi (in lupte aeriene): maxim 2000cc
* Bonus pentru rank up:
Airman -> Aviator: 500cc
Flight Lieutenant -> Squadron Leader: 700cc
Chief Master Sergeant -> Wing Commander: 1500cc
Wing Commander -> Group Captain: 3000cc

Obligatii:
* Participarea la cel putin 2 lupte la ordin / saptamana (incercam sa avem cel putin 2 anuntate din timp, excluzand cele spontane in functie de nevoie) - ATENTIE! Pentru contorizare luptele trebuie notate in formularul special de lupte la ordin (aici).
* Minim 250 adversari invinsi pe saptamana in lupte aeriene

Trecere in rezerva / excludere:
* Doua saptamani consecutive fara a indeplinii obligatiile minime duce la trecerea in rezerva (nu se mai primesc bonusuri) – se poate reveni la activitate la cerere. Vacantele anunte sunt intelese si vom tine cont de ele, in perioada de inactivitate nu veti fi trecuti in rezerva.
* Lupta impotriva ordinelor in mod repetat si intentionat, insulte in presa, comportament nepotrivit fata de colegi -> excludere fara posibilitate de reinscrierePastram canalul de Telegram pentru acest program: Ro Air – oricine este binevenit chiar daca nu face parte din program.

Luptele la ordin vor fi anuntate atat pe canalul de Telegram cat si in circularele facute cu cei activi in program. Pentru a va anunta participarea in luptele la ordin nu vom mai folosi canalul de Telegram pentru postat capturi de ecran, vom folosi un nou formular strict pentru acest scop. Din pacate timpul nu ne permite sa analizam acel canal cu capturile de ecran si sa notam totul de mana in catalog, ne pare rau pentru munca in plus adusa participantilor dar suntem convinsi ca se poate intelege.

Formularul pentru inscrieri poate fi gasit aici.
Formularul pentru cerere decont case & rank up poate fi gasit aici.
Formularul pentru luptele la ordin poate fi gasit aici.

Va asteptam cu intrebari, recomandari si idei de imbunatatire. Daca sunt doritori care vor sa ajute pe partea de administrare va rugam sa ne anuntati printr-un mesaj privat.

Pe cerul nostru, numai prieteni!


O zi frumoasa!
Echipa de administrare a Scolii de Aviatie