[MO] Scoala de Aviatie

Day 4,098, 13:32 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial

Salutari, dragi prieteni!

Fond muzical recomandat

Privind statisticile de damage putem observa ca eRomania ocupa in mod curent primele locuri din topuri si asta se reflecta in situatia de pe eHarta. Analizand situatia demografica, avem jucatori vechi, cu strength si rank pe masura si destula experienta pentru a fructifica orice situatie favorabila si avantaj tactic. Departe de noi a-i sfatui in strategia de dezvoltare a contului sau modul de a contribui la eforturile militare ale eTarii.

Acest articol, insa, se adreseaza cetatenilor relativ noi si celor care au revenit in joc dupa pauze indelungate, celor care au sanse extrem de mici sa concureze cu legendele multi-X cu strength peste 240000. Este limpede ca la ground nu mai este posibil. Asta nu inseamna ca “oamenii normali” sunt irelevanti din punct de vedere militar, dimpotriva! Este necesar sa devenim o forta in bataliile aeriene daca dorim sa pastram pozitia dominanta pe termen mediu si lung. Chiar la nivel de cont individual, este inca posibil sa devenim competitivi in bataliile aeriene, unde diferenta fata de dinozauri e mai putin… covarsitoare.Primul sfat este sa continuati sa va antrenati la ground pentru ca, in timp, strength-ul acumulat va ajuta sa cresteti in Ground Rank mai repede si mai eficient, dar sa folositi cat mai multe dintre hiturile disponibile in batalii aeriene, urmarind cresterea in Air Rank.
Nu cumparati arme - la air se da cu mana libera!
Stabiliti-va resedinta intr-un oras (Town) cu cat mai putini locuitori si achizitionati minim casa q1 - va ajuta sa cresteti energia disponibila si recuperarea de energy / 6 min.
In prima faza, alegeti air battles pentru Daily Order si medaliile de Freedom Fighter si mercenary, urmariti cu precadere ordinele pentru bataliile aeriene.
Pentru pasionati, de la un anumit rank in sus, la latitudinea fiecaruia, desigur, power pack si blitzkrieg pack sunt indispensabile pentru “vanatoarea” de SH.


Se afla deja in desfasurare Legendary tanks and Aviators of eRomania care recompenseaza, pentru aviatori, atingerea gradelor de Wing Commander pana la lvl 300 si Group Captain pana la lvl 400. Momentan se primesc numai bonusurile din partea BNR. Puteti gasi aici lista participantilor si bonusurile acordate.

Se simte insa nevoia unui program care sa incurajeze cat mai multi dintre jucatorii medii si incepatori sa acumuleze Air Rank si sa participe la bataliile aeriene importante, atunci cand este nevoie.

Conditii de participare:
Apartenenta la o Unitate militara / Regiment din eRO care seteaza DO in batalii aeriene;
Cetatenie eRO
Rank mai mic de Wing Commander
Level maxim - 200
Conturi mai vechi de o luna (ianuarie 2019)

Cum ne inscriem:
Completam intr-un google form - nick, ID, air rank. Rugam persoanele interesate, care indeplinesc conditiile, sa isi exprime disponibilitatea in comentarii.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO (cursurile) incep in fiecare zi de marti. Deschiderea oficiala: 19.02.2019

Ce oferim:
- 7000 energy + 1000cc pentru 7DO pe saptamana + 210kills pe saptamana (minim 30 kills pe zi la air - se verifica in UM la cresetrea in air rank in fiecare marti; initial se va acorda bonusul in energy la inscriere, ulterior va fi conditionat de indeplinirea DO zilnic si minimul de AIR hits.
- Casa q1 celor care nu au deja (se va deconta pretul minim de pe piata +2😵
5000 energy + 1000cc pentru 28 de zile consecutive de DO indeplinit - 4 seturi de 7DO
- Bonus pentru rank up - se anunta cu screen shot care arata data eRep:
Airman -> Aviator***** - 500cc
Flight lieutenant -> Squadron leader***** - 700cc
Chief Master Sergeant -> wing Commander - 1000cc

Exemplu de Screen Shot care arata data eRep:

- Bonus pentru pozitie in top 100 air kills - asteptam propuneri
- Bonus pentru participare la actiuni organizate - de trei ori pe saptamana, intr-o lupta anuntata pe telegram si feed-ul eRO - asteptam propuneri? Se va verifica prezenta sau pozitia in top
- Bonus pentru prezenta in bataliile aeriene importante (lupta la ordin) - se anunta cu screen shot din Fighter Statistics din pagina bataliei. - asteptam propuneri.
Prezenta pe chat-ul Telegram este recomandata, este locul unde puteti primi sfaturi in orice domeniu al jocului si informatii proaspete, la prima mana. Ne rezervam dreptul de a premia suplimentar elevii prezenti.

Prima clasa va avea maxim 30 de elevi, primii inscrisi. Numarul de locuri poate fi suplimentat in functie de rezultatele programului si fondurile disponibile.
Odata atins gradul de Wing Commander propunem pastrarea bonusurilor absolventilor pentru participarea la actiuni organizate si prezenta in bataliile aeriene importante.
Administratorii programului vor fi Georgica. si Alina V.

Asteptam sugestiile si comentariile tuturor celor interesati.
Pe cerul nostru, numai prieteni! 😃