Ambient on/off

Join the new world

 

Rezultatet per EDEN. Mbyllja e mandatit [A.P]

Day 1,847, 09:04 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by Kris the Intriguer


Ne artikullin e meparshem paraqita nje sondazh per EDEN (pasi Referendumin mund ta beje vetem presidenti) dhe duket se kemi rezultatet e tij te cilat mund ti shihni dhe vete ne komentet e artikullit paraardhes.

Duke perjashtuar mendimet neutrale, mbi 65% e votuesve kane votuar kundra qendrimit ne aleance, dhe rreth 35% per te qendruar. Duhet te marrim parasysh se shume nga votat pro ose abstenim ishin te tilla per arsyen se "Ku do te shkoje Shqiperia nese le EDEN?". Pra askush nuk eshte i kenaqur...sidoqofte kjo dihet.

Tani eshte ne doren e qeverise (me se shumti presidentit) qe te organizoje ose jo nje referendum kombetar per te vendosur. Nese qeveria ka nje strategji tjeter dhe ajo nuk perfshin aspak daljen tone nga EDEN, atehere kuptojini ata nese nuk e bejne. Dua gjithashtu t'ju lajmeroj se se fundmi Irlanda e ka lene aleancen po me te njejtat arsye qe kemi dhe ne.

Ky artikull mbyll mandatin tim, shpresoj qe zyrtari i ri te caktohet se shpejti. Madje nje nga Partite kryesore ne vendin tone, Partia Reformatore ka deklaruar pak kohe me pare se do te paraqese nje "ligj" ne kongresin shqiptar qe do kete te beje me avokatin e popullit. Dua t'ju them se kjo eshte koha e duhur.

Qendroni te forte!
 

Comments

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 1,847, 09:09

nuk lejon festimbeqa daljen nga eden 🙂

Nektari0s
Nektari0s Day 1,847, 09:12

Dalja nga Edeni duhet menduar mire ...

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,847, 09:17

nektari0s, prandaj po bej te tilla parapergatitje qe shqiptaret te mendohen mire per ate qe do bejne.
sidoqofte dalja nga eden nuk na prish aleancat me vendet anetare.

Rilindasi
Rilindasi Day 1,847, 10:01

Partia reformatore i pergjigjet pozitivisht kerkeses suaj. http://www.erepublik.com/en/article/draft-ligji-p-r-avokatin-e-popullit--2172895/1/20

Drafti do dorezohet në parlament.

Hajdaraga
Hajdaraga Day 1,847, 11:02

Me shume se nje referendum i thate ,na duhet nje diskutim i hapur qe te gjithe te japim mendimet tona

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,847, 11:12

Hajdaraga, ky ishte pak a shum qellimi i artikullit paraardhes, secili te jepte mendimin e vet dhe te shihte mendimet e te tjereve ne menyre qe kur nje diskutim i tille te behet shume me seriozisht, te jemi te afte te marrim nje vendim te mire.

Dio Wolf
Dio Wolf Day 1,847, 13:02

Djema, dalje nga EDEN nuk do te thot qe behemi armiq me EDEN, eshte idea per aleance te re me tjera shteta pro EDEN (for ex. Izraeli, Kolombia, Belarusi, Portugalia etj) qe bashkpunon me EDEN dhe eshte mireorganizuar.

EDEN u bere thjesht, Kroatet jan ik, Rumunet aspak nuk ka gajle per neve, Greqia ka problemat te veta dhe Turqia gjithashtu. HQ i EDEN-it kshyr vetem interesin e shtetin e vet.

Irlanda boll mire ka bere. Nje referendum eshte patjeter.

Kthetra Alb
Kthetra Alb Day 1,847, 15:53

ta leme njehere punen me eden menjane. e ti themi krisit faleminderit per punen qe bere 🙂

sulmuesi
sulmuesi Day 1,847, 16:29

Shumica e fillestareve Under Level30 kane votu per daljen nga Eden. Keshtu besoj se kane votuar dhe per nje president fiktiv. The same

LiLo1
LiLo1 Day 1,848, 04:00

sulmuesi per cilin resident e ke fjalen per BaBen apo per fmin se ne rrealitet kemi 2 nje qe komandon dhe tjeti qe eshte figurativ hahahahahaha

M4RL3Y
M4RL3Y Day 1,848, 05:33

Lexo dhe Shpernda arikullin ->
http://www.erepublik.com/en/article/pse-ndarje-lexo--2173331/1/20

Armando Celiku
Armando Celiku Day 1,848, 07:04

po ca edeni nuk po cliro dot 1 cop portugalie neve zdo na bij rralla naiher ta them un ...

Elbunit
Elbunit Day 1,848, 07:49

Po mendohuni njehere, nese dalim nga EDEN athere greqia do e kete te lire te na sulmoje, pastaj fyrom nuk ka shance qe te beje aleance me ne, le me serbia dhe mali i zi, keshtu do jemi nen pushtim gjate gjith jetes...

sulmuesi
sulmuesi Day 1,848, 11:46

Per fmine e kam fjalen. Baba eshte fmija Nape??

VampirisLav
VampirisLav Day 1,850, 17:21

But to which alliance could you go then? Who would want poor Albania?

Ramiz 35
Ramiz 35 Day 1,857, 04:21

Jo be qfarti ma mir me dal pi eden sesa me grekunn aleat ej mendone pakkk a hiq spo kini mend a qfar

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.