Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei, Ziua 1866

Day 1,867, 07:21 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Buna ziua, prieteni si neprieteni, sunt Vic of Thor.
Sunt bucuros sa gasesc presa romaneasca mult mai activa decat in urma cu cateva luni. Articolele sunt mai multe, per ansamblu lipseste poate doar calitatea insa cu rabdare si perseverenta se va obtine si aceasta. Sunt bucuros ca au fost cativa oameni care mi-au cerut sfaturi legate de structura revistei lor si ce ar trebui sa faca, inseamna ca exista dorinta de implicare. Cu rabdare si perseverenta succesul este asigurat, asta este cel mai bun sfat pe care pot sa-l dau celor care vor sa se aventureze in aceasta frumoasa lume a ziaristicii.


Ovidiu sky are Articolul zilei pentru o idee interesanta. Ideea nu este noua, parerea mea este insa ca cei care vor calca legea in picioare vor avea intotdeauna si pilele necesare sa scape nevinovati.The Yakuzini ii ia un interviu actualului presedinte al EDEN. Niste raspunsuri cu multe cuvinte insa cu putine informatii. Nu sunt de acord cu secretomania, personal pornesc de la preconceptia ca daca nu vrei sa-mi spui nimic concret inseamna ca n-ai de gand sa faci nimic. Astept ca van_Spijck sa ma contrazica prin restructurarile pe care spune ca le va aduce in EDEN.

Don Sorel del Super are un articol referitor la TVA. Un articol pentru specialisti, eu sunt satul pana peste gat din viata reala de taxe, suprataxe si impozite asa ca prefer sa nu-mi bat capul.Daca as avea o rubrica referitoare la cel mai prost articol al zilei atunci orensegall32 l-ar castiga fara probleme.

Equinoxx are o loterie pentru cei interesati de asa ceva.

nikol_nikol ne spune un banc despre fotografi.

Colonel Jack ONeal incearca sa-l zgandare pe eadrik. Din fericire eadrik nu reactioneaza.

A aparut numarul 5 din The Comedy. O reviste amuzanta care nu are cum sa nu-ti starneasca macar un hohot de ras.0000ZERO0000 ne spune o poveste draguta pe care o recomand tuturor.

Melodia zilei este una dintre melodiile mele preferate.

Al dumneavoastra,

Vic of Thor

 

Comments

Valahian
Valahian Day 1,867, 07:56

o7

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,867, 08:59

o7 (v +S)

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Day 1,867, 09:17

v+s old

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,867, 11:11

Respect, va multumesc pentru sustinere!

Prim Imperator
Prim Imperator Day 1,867, 12:45

o7

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,867, 14:57

vot

Zeul Razboiului
Zeul Razboiului Day 1,867, 15:56

votat

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,867, 18:45

Multumesc! : )

The GoT
The GoT Day 1,869, 05:29

good one. o>

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.