Najveća eRep Srbenda - nikol000

Day 5,942, 00:43 Published in Serbia Serbia by Mister.No.

Za danasnju eSrbiju koju vidiim kao drzavu bez ikakvog morala, cilja , sve je trgovina , nacionalne casti nema odavno , sve se moze prodati ako ima koristi , medalja oslobodioca , drzavne regije , gradjani koji ne mogu da rade mesecima. Postavljanje diktatora " hitadzije " , ostavka cepe posle 7 dana i vozi se nalog do kraja meseca , raznorazne dogovore koji se prekrse zako sto je eto ispalo tako.
eSrbiju kojoj je vazniji neki Paragvajac koji im valja pakete povoljno od 30 posto igraca, deljenje drzavnog novca po nahodjenju moze nam se i onom kome hocemo , transparetnost tipa e imate stavku u NBS ako nadjete. Predsednika koji vredja najstrasnije na kanalima cak za to biva banovan , drugog koji placa 40k cc svima koji skinu medalju nekom ko se boze zamerio vladi , postavljanje stavki o farmanju drzavne ugovore, coveku koji eto podeli tenkove drzavne po svom nahodjenju a niko nezna dal je on i po kom osnovu u posedu istih

Izvor: https://www.erepublik.com/en/article/moja-esrbija--2727906/1/20Tako je pričao naš najveći mastermajnd strategije ikad i najveći rodoljub koga je eSrbija ikad videla, dok nije zajahao vlast, evo već skoro četvrtu godinu za redom:

Nacionalna čast:


puca sa svojim nalogom i botovima za USA protiv Srbije zbog golda iz trening rata

Deljenje državnog novca po nahođenju:


podela desetine miliona sa NBS nekolicini poslušnika, a ujedno i stavka o "ako nadjete u NBS izveštaju"

Predsednik koji vredja najstrasnije:


aktuelni CP Živančević, lider u poslušništvu prema nikol000, u svom prvom i poslednjem javljanju na sastanku koji je vlast organizovala zarad "ujedinjenja" zajednice

Postavljanje stavki o farmanju drzavne ugovore:


stavka kojom je rešen nesporazum izmedju Kube i Srbije, zbog koga je Srbija organizovala vazdušni napad na Kubu jer su im severnomakedonski "Kubanci" zabranili da farmaju na KubiŠta reći? Kakvu posluku porati?

Kome?