Moja eSrbija

Day 4,781, 13:30 Published in Serbia Serbia by nikol000

Postuj naredjenja
Prioriteti
Debil
Narkoman
Peglac zidova
Dvokliktas
Oni stu udaraju jednom godisnje
Politicari
Paketasi

Evo masa izraza koje citamo danima, mesecima po shoutima clancima komentarima
samo podele

Eto resih da napisem zasto ja igram , za sta se borim i za sta trosim i vreme i novac .

Borim se za eSrbiju kojoj se svi dive , koja je uzor po kojoj se ravnaju ostale drzave , koja i kad nije najjaca i najsigurnija izaziva respekt neprijatelja i veliko postovanje prijatelja.
Borim se za eSrbiju koja je u vreme dominancije Cilea i sa prednoscu istog od x2 u napadu ( znaci morala da ispuca duplo vise stete od protivnika da bi zid bio egal ) drzala zid do t30 na svojoj strani dok je Trico divljao po kanalima i terao sve da pucaju protiv u bici za Beograd koju svi vide kao izgubljenu .
Gde saveznici dolaze na kanal i kazu ovo niko nikada uradio nebi, gde i sam Trico priznaje da je bitka bila toliko teska da nije imao osecaj da je u prednosti x2.
Borim se za Srbiju napadnutu od strane Trica u vojnom pucu koja brani AS Albanije na Beogad jer je to cast i obaveza ( i odbrani ga ) i opet izazove divljenje svih .
Za eSrbiju koja istog meseca obrise Cile predje 3 kontinenta i uzme mu kongres da bi Argentinu vratio na mapu
Za eSrbiju koja drzi Hrvatsku Cile i Argentinu pokorenu uzimajuci im kongres , u isto vreme bez razmisljanja ulazi i rat sa Turskom da bi odbranila saveznika, gde gasi 3 RW i ciste Tursku iz Bugarskih regija
Za eSrbiju koja je uvek bil pravicna , nije zaboravljala , kaznjavala ali i prastala jer to je ono sto izaziva respekt i to je ono sto mi mi Srbi.
Za eSrbiju gde i kad nema sloge postoji neko uvazavanje , gde niko ne pokusava da prodaje maglu .
Za eSrbiju koja premesti prestonicu za 12 sati u Meku jer je sloga iako smo svi verovali da je to nemoguce.
Za eSrbiju koja posle 3 godine medjusobnog rata skupi snage i stane pod jedno.

Za danasnju eSrbiju koju vidiim kao drzavu bez ikakvog morala, cilja , sve je trgovina , nacionalne casti nema odavno , sve se moze prodati ako ima koristi , medalja oslobodioca , drzavne regije , gradjani koji ne mogu da rade mesecima. Postavljanje diktatora " hitadzije " , ostavka cepe posle 7 dana i vozi se nalog do kraja meseca , raznorazne dogovore koji se prekrse zako sto je eto ispalo tako.
eSrbiju kojoj je vazniji neki Paragvajac koji im valja pakete povoljno od 30 posto igraca, deljenje drzavnog novca po nahodjenju moze nam se i onom kome hocemo , transparetnost tipa e imate stavku u NBS ako nadjete. Predsednika koji vredja najstrasnije na kanalima cak za to biva banovan , drugog koji placa 40k cc svima koji skinu medalju nekom ko se boze zamerio vladi , postavljanje stavki o farmanju drzavne ugovore, coveku koji eto podeli tenkove drzavne po svom nahodjenju a niko nezna dal je on i po kom osnovu u posedu istih

Smetati necemo. Niko nam međutim ne moze uzeti pravo da pricamo sta mislimo. Iza nasih reci stoji preko deset godina iskustva u ovoj igri, stotine dobijenih bitaka, desetine uspesnih strateskih operacija brisanja nekada nedodirljivih protivnika, stotine sati provedenih u gluvo doba, da bi se zavrsilo ono sto smo zapoceli. Zbog toga cemo raditi u skladu sa svojim uverenjima.

A verujemo da je eSrbija jaka onoliko koliko je jaka zajednica. Da ona mora da bude majka ogromnoj vecini, a ne prostor za seme, trgovine i mahinacije manjine. Verujemo da biti tenk obavezuje i da je u redu praviti epic za svoje e-sugradjane, cak i onda kada to ne donosi ni mast, ni golde ni lovorike.

Verujemo da postoje svetinje i ideali koji nisu na prodaju i da nema tih golda koji vrede nase nacionalne casti i obraza. Uverio sam se vise puta da nas po svetu mnogi gledaju bas na osnovu iskustva iz ove igre i meni ne pada na pamet da dozvolim da moj narod brukaju pojedinci zbog u sustini nebitnih stvari.
Verujemo u to da je moguce odrzavati onaj duh nesebicnosti, makar unutar jedne jedinice. Oni koji su u njoj boravili znaju koliko se trudimo da ojacamo naloge nasih clanova, kao i da za to cesto ne zalimo ni svoje pare. Jer ima nesto iznad para, golda, cc. To je ova zajednica.

Verujemo u to da neki delovi tela nisu na prodaju. Narocito ne u jednoj igri. Ali isto tako znamo da nas Srbe mnogi gledaju na osnovu toga kakve su nas upoznali u ovoj igri.

Pozivam sve one koje dele moje misljenje nek slobodno podrze clanak

Ujedinjeni za slavnu eSrbiju