Mágus interjú Mágussal

Day 4,254, 22:07 Published in Hungary Hungary by Vadaskertbenvok

Kérdez: Mágus, válaszol: Mágus


Sziasztok,


Megpróbáltuk, nem sikerült.


Na jó, kicsit részletesebben.

Eszembe jutott 1 rajzfilm a Hódító hódok-ból a kedvenc részem a visszakapod rész és ennek szellemében igyekeztem mindenkinek válaszolni.
Részemről vidám válaszolgatás volt.


Kérdező: Mágus,

Válaszoló: Mágus.
Az interjú:


Te mit is tettél?

Most azon töröm a fejemet, hogy vajon lenne e igény történelemmel kapcsolatos cikkekre 🙂 azokat még szívesen is irogatnám 🙂


Honnan is indult ez????

Ki az a The Respecter??? Sose hallottam róla. Már megint nem találtál bele. Fogalmad sincs semmiről csak véded a román barátaidat.


Kinek képzeled magad?

Én vagyok az erősebb bi bi bíííí. Én egy nullástól jobban félek, mint egy kettestől...


Bocsi még korán van. Ennyit dobtál még be?

Valaki megszólalt? Rám gondolsz?


Tudsz olvasni vagy most csináljak róla még 1 képet?

Hát rendben. Kis porbafingóként azt hiszem volna még mit tanulnod mert ezzel a hozzáállással neked semmid se lesz. És hidd el ez csak jó tanácsként mondom.


Néha elgondolkozok a bolondok tényleg nem tudják, hogy bolondok?

Neked is mikor lesz értelmes megszólalásod? Jaaa mert értelmetlen már túl sok is volt.Hát nehéz egyszerre több játékossal beszélgetni???

már a kérdést sem értem de biztos igazad van 😃


Jaaa buta vagy felfogni mibe is szóltál bele???? Akkor ne nekem magyarázz

Nem tudom ki vagy csak azt hogy eddig semmit se tudni rólad tehát 1 senki. De ne is erőlködj Ez így is marad 🙂


Ha egy ciprus elleni háborút nem tudunk lehozni még szövikkel sem, akkor mit várunk egy nagyobb ország megtámadása esetén?

Az a durva, hogy köztünk is van akik mindent beáldoznak 1 csatáért. Az hogy akár én is mint tegnap minden aranyam csokira költöttem nem számít, Ők fontosak mert én majd valahogy megoldom a fegyver meg kaja problémám de ők nekik sokkal nehezebb. Ők is ha kell oda teszik magukat de ezzel minden tartalékjukat fel emésztik. Nekik még nincsenek gyárak,bányák mert nem szabad, Ha nincs más akkor a napi fegyverem adom oda nekik, legyen mivel küzdeniük.


Lehet, hogy mégsem kellett volna a jetik kezét elengedni?

A román meg szerb barátaitok mellett? mert nekik is az lenne a jó ha ti maradnátok ott fent? Remélem büszke vagy, hogy meghajolt a nép a román gazdáid előtt. De hogy neked még a nyelved is kint volt közbe 🙂


Joggal kérdezném meg hol voltál mikor minket támadtak??????

A horvátra tudom a választ. Mert a szerb horvát csatánál te elnökként és mpp mellet is képes voltál a horvátok ellen harcolni. Még is mit vártál tőlük???? Nem csak a szövetségeseket csapod be hanem a saját népedet is te hazug román némber.


Beleütsz a szlovák oldalba az utolsó másodpercben, mondván ott nem magyar van?

az aranyamat senki nem látja de a plecsnijeimet igen 😃 nekem ezt tudja nyújtani a játék 🙂


Lenne szíved leütni?

Már nem tudsz leütni div2-ben. Próbálkoztál bombákkal a legvégén de már az se jön be. Gyenge vagy és félsz kiállni szemtől szembe csatázni. Hazudozni tudsz már csak. Szánalmas vagy.


Miért vagyok szánalmas?

Érdekes kis szánalmas senkik vagytok, hogy témát terelve BH-ztok. Hát legyen de ebből is látni mennyire be vagytok ..... mert akkor a BH-zással próbáltok megfogni miközben a cikk sem erről szólt de ti persze szerettek terelni és mást nem is tudtok tenni. Az elmúlt hónapokban mennyit próbáltál meg ellopni. fsb? dib2-ben 15-20 milla 1 BH. Többet áldoztál az elmúlt hónapokban alsódives BH lopásra mint amit harcoltál az elnökséged alatt az általad idehozott románok ellen. Na ez szégyen.


Mikor válaszolsz a kérdésemre??? Vagy te is mint fsb képtelen vagy felfogni?

Akkor mondok neked egy új dolgot. Tisztelet. Ezt pedig te tanuld meg.


Szóval mit kezdenél 900 arannyal, 300.000 Huf-al, mennyire lennél büszke havi 300 BH medállal?

Nagy ritkán sikerülhet neked. Ha megnézed az elözz körökben én mind a 2 Magyar csatában segítettem falat tolni és nem BH-ra mentem miközben te csak ezt vártad. Erre büszke lehetsz cinege. Legközelebb nem teszem. Előtte a román haveroddal küzdöttem aki feladta mert rászóltak. Mindig felváltja jöttök de semmi gond. Melyik rokonod? 🙂 A lányaiddal pedig inkább ne foglalkozz. Jobb nekik szerintem amit kinézek beléled örülnek ha itt vagy 🙂


Mit cinegézel itt? Románok a szüleid és te is az vagy. Azért hoztad ide őket és Magyarok ellen harcolsz. Miből gondolod, hogy mást kéne látnunk belőled?

MElyik országban is élnek a szüleid? Gumira fogom amit a szüleidnek küldök 😉 Az asszonyod kifizetem belőle 😛


Te pont az vagy aki megérdemli mert azt gondoltad sértetlenül sértegethetsz mást de tévedsz. Hiába csak engem sértegetsz jobb ha felfogod következményei is vannak. Én nem fenyegetleg, hogy az emberim már hozzád tartanak meg cinege vagy, Még csak sértőt se mondtam a családodra. Szüleid hol vannak? Romániában? Ez sértő vagy tény?

"Szegény anyád " Nem én emlegettem és nem én hazudozok. Te nem tudsz más csak azt mondani hogy hazudsz. Ezért vagy te nagy szám? Egy 2 éves gyerek már értelmesebb tőled. A nemzeti zászlót kérlek cseréld le mert szégyen vagy rá. Köszi.


Mert te nem innen származol vagy mond hol is élnek a szüleid?

Hülye gyerek. Erről már beszéltünk. Az anyázásod is láttam de várlak sok szeretettel.Nos Te mit tennél ebben a helyzetben?

Mi csak megöleltük egymást de nekem nincs pocakom. Viszont felül mintha cicijei lennének kb 85B-re tippelek 🙂


Illetve azért csak benned van egy kis adrenalin is, hogy vajon összejön-e vagy valaki más még feléd ütne az utolsó másodpercekben?

1 székely dal jut eszembe: "hát ez oda bassz" Köszönjük.


De te lány vagy, nem?

Mockosz szádra ne vedd a lányaim. Ez egy netes játék, ahol csak a te féle jellemtelen emberek teszik ezt piti sérelmeik szerint.


És miért ne lehetne megtenni?

Látni eléggé rossz a memóriád mert legutóbb is ezt mondtam neked. 10 évesen mit szeretnél? Menj csak vissza anyád ölébe és szólj neki, hogy éhes vagy még.


És mit is akartál ezzel mondani???

Akkor mi a faszért írsz itt ha nem jössz le? Már kezdelek nagyon unni és unom amit irsz.


Nincs benne ahogy OV előtt térdepesz. A királyodnak mikor mész szavazni angol mosogatófiú?

Nem káromkodtam és nem is fogok. Meghagyom neked a nemi életedre 😃


Röviden és tömören akkor DIV1-nek Fekete sereg, vagy civilek?

Mindig van más lehetőség és nem a románokat szolgálni de te ilyen vagy. Vagy fekete vagy fehér. Vagy kardos oldalt szolgálni vagy kardos oldal ellen harcolni és belemenni 1 értelmetlen csatába. Ez vagy te. Pedig elnökként már akkor is lehetett volna lehetőség mást vállasztani de te takarozól azzal, hogy nem volt más választásod. Igen is volt.


Ezek után felmerül a kérdés, hogy mi éri meg jobban?

Én nem a szoknyád alá szeretnék benézni hanem a szerszámos kocsidba. 🙂


Én tudom erős és jószívű játékos vagy. 🙂

Remélem a szőkék jönnek be 😉 ))) Tőlem használhatsz wc papírt is 😉


Üss mellettünk, mutasd tényleg te vagy a legerősebb vagy épp az esne jól, hogy amit adsz nem felesleges?

Nem te és a szlovák meg a "magyar" módi húzza épp a dolgokat? Szórakozzunk akkor. Saját sérelem, hogy olyan módi aki épp azoknak add tanácsot akiket ki is támogattok? A férgekből elég volt. BTW egy szlovák ne pofázzon magyar belügyekbe.


Milyen Magyar ember az szerintetek aki a kormányt csak kritizálni tudja de mikor éles csata van és mindenkire szükség lenne akkor lapít?

És miért is vagyok hazaáruló? Akkor mond meg. Mit veszítettél? mit veszített a Magyar nép??? Veled ellentétben mégis magyar vagyok és többet teszek a hazáért mint te 1 évben. Te 1 Magyarokat becsmérelő, hazaáruló hazok senki vagy.


Könnyebb volt lapítani mi? A véredben van a hátbaszúrás és ölni a Magyart. Szánalmas vagy de már nem tart sokáig. Mesélj szlovák mi nem igaz?

Ez már megint egy tényszerűen bizonyítható hazugsággal indul, mert én egy szót nem szóltam a primitív szlovákozásodra. Én csak leírtam, hogy hazudsz és ezt érvekkel alá is támasztottam, amire te többeket - így engem is - féregnek neveztél és egyéb alpári jelzőkkel minősítettél. Ez igazából a te szegénységi bizonyítványod, így ez sem foglalkoztat különösebben. Viszont ha már szóba hoztad, tájékoztatni szeretnélek, hogy mi nem ""szlovákként"" vagyunk jelen a tiszti körlevélben, hanem mint a Kárpát Dandár, a legnagyobb magyar század tisztjeiként. De nemrég megkötött megállapodás értelmében akár még szlovákként is ott lehetnék, mert abban pontosan az szerepel, hogy a szlovák TO csapat minden hónapban tájékoztatja a magyar kormányt az aktuális fejleményekről. Egyébként meg észre kéne venni, hogy a szlovákozás felett eljárt az idő. Még a témán évekig lovagoló, azt kihasználni próbáló fsb-nek is megjött az esze és tudott normális hangnemben beszélni és korrekt megállapodást kötni velünk. A helyedet meg senki nem akarja átvenni. Elég ha egy ember van ebben a közösségben, aki vásárolt karikkal és töménytelen RL pénz beleölésével akarja magának megvásárolni a megbecsülést és a tiszteletet.


szlovák senki: Nem te sírsz ha véletlenül nem kerülsz be Magyar tiszti vagy kormány körlevélbe???

Nem tippeket add hogy büntesse a Magyar tagokat szlovák barátoknak? Kiléptem a tisztiből annak ellenére ma feltöltöttem az AS-t. Ha ők fontosak rendben én elfogadom.
A Magyar módi és az 1-ik magyar szlovák senki jelentkezik.


Már módi is lettem? Nem vagy semmi. Mi lesz a következő amit kitalálsz? A férjed?

Nincsennek pondróim. Nem is vagyok isten. Csak játszanék ha hagyna is az fsb férjed. Miért nem azokat a képeket illeszted be ide mikor még nem jelent meg fsb és nem volt gond a csatákkal? Az fájna?


Milyen Magyar ember az aki kommentekben hazudozik össze vissza?

Azt azért jegyezzük meg, hogy fsb az emagyar társadalom ebolája
Nem hazudozok rólad hanem az igazat mondtan. 1 Antimagyar vagy aki mindenkit csak elzavarna mert azt gondolod te több vagy mindenkinél. 1 hazug, romi aki évek óta azon dolgozik, hogy minél több magyar harcost elzavarjon a játékból. Ez vagy és ennyit is érsz nekünk.


Ha nem tudod az igazságot akkor milyen jogon hazudozol rólam??

Ahogy a haverjaid azt feltételezik én vagyok kobela vagy xer miért gondolod te ne érdemelnéd ezt meg?


Ki beszélt itt most rólad? Szeretetnél valaki lenni de közbe senki vagy. Ennyit tudtunk meg. Köszi

Szerintem el is dugulhatsz ha ennyire sötét vagy. Fogd meg raab kezét és keresset további románt akit támogathattok.
Bírom, hogy teszed az okost de igazat bevalva 1 senki vagy,
Mindig azok próbálnak okoskodni akiknek fogalmuk sincs a dolgokról és a beleszólással próbálnak okosnak kitünni csak az a baj. Hülyeséget beszélnek.
Te is ez vagy ebben a játékban remélem tudod.
Minél többet beszélsz annál több hülyeséget beszélsz és láthatóvá válik mennyire analfabéta vagy.


Mhhh. Ha már szép nem legalább hülye ne legyél.

LOL nem én áldoztam 1 órája sokat más hülyesége miatt. Nem én vagyok hülye 😃


Gyerekek ennyi, kész.

Kamionvezetés közben én is szoktam országot irányítani 🙂Statisztika Mágus cikkeinek alatt lévő kommentekről
Figyelem! A statisztika elkészítésekor a legújabb cikk még nem szerepelt az adatbázisban.
Játékos
neve
Karakterek
száma
408 081
227 088
83 944
45 321
42 079
36 123
35 830
26 329
20 009
19 575
18 265
16 969
15 258
13 676
12 927
11 862
11 582
10 788
10 687
10 213
10 052
9 981
9 794
9 562
9 342
...
2 972
Kommentek
száma
2486
898
186
181
83
144
201
195
80
69
102
121
121
141
35
64
61
37
39
20
46
122
45
159
84
...
30
Átlag karakterek
száma
164,15
252,88
451,31
250,39
506,97
250,85
178,25
135,02
250,11
283,69
179,06
140,23
126,09
96,99
369,34
185,34
189,86
291,56
274,02
510,65
218,52
81,81
217,64
60,13
111,21
...
99,06

Japán termék--- Random Mágus komment ---
http://zseb.bplaced.net/vadas/news/random_magus.php