Ambient on/off

Join the new world

 

Listek presenečenja..

Day 1,883, 11:49 Published in Slovenia Slovenia by Ta likozarjev

Tko, pa sem spet našel nekaj časa za pisanje.. Kaj me je tokrat gonilo k pisanju? Verjetno bo to sneženo vzdušje, goreč kamin in romantični film, ki se mi vrti v ozadju.. Verjetno veste o čem se bo pisalo..

Doma sem ves brezvezen ležal v postelji, gledal v strop in štel rebra lesenih desk.. Kaj naj počnem, je bila misel, ki se mi je ves čas rojila po glavi. Ob mrkem premišljanju in iskanjem odgovorov, sem nezavedno pograbil telefon, da bi mogoče čas zabil na njem. Vendar takoj ko sem odklenil zaslon in videl prvo stran, kjer sem imel nastavljene tudi zadnje klice, sem (zopet) nezavedno pritisnil in poklical Nikino števiko. Šele ko je telefon dvakrat zazvonil, sem se zavedal dejanja. Šit.. Mah, nisem hotel prekiniti, ker sem vedel, da sem zaljubljen in da si pogovora še kako želim. Kaj bom rekel, pa takrat še nisem vedel.

Po še nekaj piskih, se ja na drugi strani linije oglasil nek znan nežen ženski glas: »Živjo«. »Živjo« sem ji odgovoril, ter jo povprašal po dnevu in potlej še po dejavnostih, ki jih ima v planu za tisti dan. Ko mi je odgovorila, da nima v planu nič posebnega, sem jo, zopet nazavedno, takoj vprašal če bi mogoče v večernih urah šla z menoj v kino. Počakal sem nekaj sekund, ko se je zaslišalo »Ja« s prijetnim prizvokom. »Super, se dobiva v koloseju (deluxe kranj) okoli osmih?« sem mirno vprašal. Nika mi je pritrdila in potem tudi kmalu končala pogovor.

Ura je bila že okoli 7, ko sem bil jaz že »uštiman« za na zmenek v kino. Tisti dan, sem za prevoz prosil kar starše, saj nisem več verjel v rentabilnost javno prevoznih sredstev. Ko sem čakal, da se odpravim na pot, sem še malo premišljeval, ali naj jo tudi danes prijetno (kavalirsko) presenetim? Hmm.. Le kaj bi ji lahko všpičil? Nekaj prisrčnega definitivno, vendar kaj? Ravno preden sem se odpravil na pot, mi je v glavo šinila neka ljuba ideja.

Ko sem prišel na cilj (pred kino) sem se odločil, da bom hitro še poskrbel za njeno pozornost. Odšel sem v bar, ki je zraven kina in jih prosil za pisalo in list papirja. Prijazna natakarica, mi je z nasmeškom na ustih predala zahtevano in me še vprašala če bi mogoče kaj popil.. Prijazno sem odvrnil, vendar sem ji dal vedeti, da se mogoče le vrnem na pijačo (kdor zna, zna). Hitro sem spisal nekaj in se odpravil nazaj na »točko zbora«. Glej ga zlomka, Nika me je že čakala. Bemtiž, zgleda res nebom nikoli prvi, pa če se zgodi še kaj. Gledam jo in obenem premišjujem, kako naj ji predam listek z vsebino. Ni bilo dolgo, ko sem slišal otroški smeh, iz sosednjih igral. Odšel sem tja in poprosil nekega majhnega mulčka, če bi lahko predal ta listič z vsebino in kulijem punci ki je stala nekaj 10 metrov naprej. Fantič me je najprej okregal, da sem »prpica«, nato pa je le vzel oboje in v hitrem teku stekel do nje in ji predal listek, ter jo brž ucvrl nazaj med »svoje«. Nika je nekaj časa gledala listek in se je nato, ko je prebrala obrnila malo naokoli, da bi me našla. Po nekaj pogledih levo in desno, me je le ujela in se mi v počasnem koraku začela približevati. Ko je prišla pred mene, mi je v roko predala listek in me khm.. strastno poljubila.. Po poljubu, sem pogledal na listič, na katerem je bil obkljukan kvadratek pred katerim je pisalo: »Bi postala več kot le prijatelja?«, kvadratek kjer pa je bilo napisano: »Bi ostala le prijatelja?« pa je ostal prazen. Globoko v sebi sem si na nek način oddahnil, ker sedaj sem dokončno izvedel, da bo tole ena lepa avantura.. Niko sem prijel, jo potegnil k sebi in jo tudi jaz.. khm.. strastno poljubil. Med poljubljanjem, pa se je iz ozadja zaslišal glasen: »GEY« s strani otrok (predvsem fantov) na igralih. Poljub je prekinilo hihitanje obeh in nato sva brez besed v objemu odšla v dvorane kina kjer sva si pogledala najin prvi skupen film (bilo jih je še mnogo).

Po končanem ogledu, sva odšla še v tisti bar, kjer sva popila nekaj nealkoholnih pijač in se nato odpravila čez polovico mesta, do »točke odhoda«. Minilo je zopet nekaj trenutkov, vendar se vseh ne spomnim dobro, ker vse kar sem takrat videl so bile njene zaprte oči med poljubljanjem in slišal bitje lastnega srca. Že drugič zapored pa je to nadvse všečno in prijetno dejanje prekinila njena mama (zopet z nasmehom na obrazu). Hitro sva naredila še nekaj majhnih poljubov in se razšla.. Tistega večera sem se počutiš še kako zmagoslavnega.. Se nadaljuje..


To je vse, upam da čimveč votate, komentirate, shoutate in podobno... Če pa niste ujeli prejšnjega dela, ga lahko najdete tukaj.
Če pa bi radi izvedeli, kako Nika izgleda, pa to lahko najdete tukaj.

Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Mercenary skupine Panic! At The Disco

Lisička tega izvoda pa je Kelly Brook 🙂


Spisal Ta likozarjev

 

Comments

Saints XI
Saints XI Day 1,883, 11:50

prvi votado bre

SloLegend
SloLegend Day 1,883, 12:20

Ma sm se že veselu slikce, pol me pa tk razočaraš. :c
Se že veselim naslednjega dela!

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,883, 12:28

in spet si vzbudil ''nostalgijo'' v meni 🙂

Keep up the good work man : P

SIKARSI
SIKARSI Day 1,883, 12:36

vote

0sebek
0sebek Day 1,883, 12:56

\o/

Hojc
Hojc Day 1,883, 13:07

😉.. itak

drakslar
drakslar Day 1,883, 13:07

Tuš planet ftw 😉

T1M3K
T1M3K Day 1,883, 13:10

... Cakam na komentar od skofje....

mufekk
mufekk Day 1,883, 16:27

ti si lump: ravno, ko postane napeto pa, kot frane milčinski - ježek:
(obnova, ne citat:) tema, ura v zvoniku bije polnoči, zavese na oknu se počasi razpirajo, brezšumno me
zadaj zagrabi za vrat neznana roka....- pa prihodnjič dalje...!-lol

Ice Killa
Ice Killa Day 1,883, 21:13

Zabavno. : )

bsimon
bsimon Day 1,883, 21:33

Vote,

Super si napisal 🙂

RobiKranj
RobiKranj Day 1,883, 21:35

In odpujsala sta na "Planino"

dkivi
dkivi Day 1,883, 21:40

ma dokazal si da si pussy in nic vec : D

HladenSpricar
HladenSpricar Day 1,884, 23:15

Saj dobit babo ni niti tak težko. Težje se je je potem rešit. Enako velja za froce. : D

Vseeno ti privoščim. Uživaj, dokler traja. ; )

Vote za zaprte oči. : p

Tittannos
Tittannos Day 1,884, 00:54

nekaj nealkoholnih pijač?
U mad, bro?

Novljan
Novljan Day 1,884, 02:03

kivi ja pa ne morš na javnem mestu izvadit. so bli otroci zravn, bi ga kdo še česa obtožil.

skofjaloka
skofjaloka Day 1,884, 03:29

jz nam nič komentiru, ker sem ves v nasladnem pričakovanju kliknu tja, kjer bi jo končno zagledal, pol pa vame prleti star cajtng 😕

skofjaloka
skofjaloka Day 1,884, 03:45

Hoho! Naj se na tem mestu javno zahvalim Likozarju, ki mi je preko IGMja poslal sočno fotko Nikice ... I tata bi sine, i tata bi.

Igor Gregor
Igor Gregor Day 1,884, 03:58

Incredibile !

Ice Killa
Ice Killa Day 1,884, 04:50

Skofja, to meji na pedofilijo...

cvicekk
cvicekk Day 1,884, 05:35

meni tudi slikco Nikice...hehehe

ave-imperator
ave-imperator Day 1,884, 07:25

likozar sej bi jo poiskal na fb, pa maš zakrite prijatle :😁

ave-imperator
ave-imperator Day 1,884, 10:03

aja,... nevem kak naj ti to razložim ne, ampak PRIČAKUJEM SLIKCO HAHAH 😃

superslovenec
superslovenec Day 1,884, 11:15

haha ma sm skor crknu od smeha.... prvo prpica pol pa še gay hehe dobr ti gre tole, kr tak naprej ; )

Modri1
Modri1 Day 1,884, 11:47

zlo cool, sam piši dalje... vote, sub že maš

Novljan
Novljan Day 1,885, 06:04

Pic or it didn't happen, tits or gtfo. Pedofilija je, ko jih ima pod 15. Tko da LEGAL! Aja, dibs.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.