Ambient on/off

Join the new world

 

Lamoracke vaalispäm!

Day 1,810, 14:55 Published in Finland Finland by Lamoracke

Kaksi päivää vaaleihin, ja jännitys tiivistyy. Artikkelini alkuun haluan kiittää sekä Kauppaliittoa, että Wanhoja Partoja heidän tuestaan. Tämä tuki merkitsee minulle todella paljon. Tässä artikkelissani kerron hallitukseni koostumuksen, sekä avaan jokaiselle sitä, mitä eri ministeriöt tulevat tekemään.

Pääministeri aka vCP:

Toimenkuva:

Pääministerin tehtäviin kuuluu hallituksen johtaminen presidentin ollessa estynyt, sekä neuvojen ja mielipiteiden antaminen päätöksiä tehdessä. Vaikka pääministerillä ei suoranaisesti ole valtaa, on pääministerin mielipiteellä suuri vaikutus päätöksiä tehdessä.

Ministerit:

Pääministerinäni (aiemmin tunnetu varapresidenttinä) tulee toimimaan Ruben Lagus . Ruben Lagus on tunnettu aktiivi, joka on hoitanut useita eri rooleja useissa hallituksissa, sekä Kauppaliiton johdossa. Ruben on myös aina ollut erittäin aktiivinen mediassa. Rubenia on usein veikattu tulevaisuuden presidentiksi, ja uskon Rubenin olevan se apu, jota pääministeriltäni tarvitsen.

Puolustusministerit:Toimenkuva:

Puolustusministeriössä tullaan suunittelemaan eSuomelle uusi puolustuspoliittinen suunitelma, jonka tarkoituksena on tehostaa eSuomen iskukykyä mahdollisimman paljon, sekä huolehtia järjestelmän toimivuudesta sen lanseerauksen jälkeen. Tarkempaa tietoa uusista suunitelmista voit lukea täältä .

Ministerit:

Puolustusministeriö tulee jatkamaan samalla kokoonpanolla, eli MoDeina jatkavat ChosenR sekä Cure . Molemmat ovat hoitaneet tehtäviään kuluneessa hallituksessa loistavasti, ja siksi näille herroille voi uskoa eSuomen puolustusvoimat komentoon toiseksikin kuukaudeksi.

Ulkoministeriö

Toimenkuva:

Ulkoministerit hoitavat neuvotteluja toisten maiden edustajien kanssa, sekä edustavat eSuomea Asgardin HQ:ssa. Yleensä ulkoministeri hoitaa hieman vähemmän tärkeitä ns. "rutiini" neuvotteluja. Ulkoministerit ovat erittäin tärkeitä, sillä muuten presidentillä ei millään riittäisi aika kaikkiin asioihin.

Ministerit:

Ulkoministereiksi olen valinnut Ruben Laguksen , sekä Juluman . Ruben on hoitanut ulkoministerin hommia ennenkin, ja tuo täten kaivattua kokemusta ulkopolitiikkaan. Juluma taas tulee olemaan ensimmäistä kertaa hallituksessa, mutta hän pääsee samantien työskentelemään osaavien ihmisten kanssa. Tällä tavoin takaamme Julumalle loistavat mahdollisuudet kehittyä tulevaisuuden suureksi poliitikoksi.

Tiedotusministeriö:

Toimenkuva:

Tiedotusministeriö tiedottaa kansalaisia eSuomen tekemistä päätöksistä, sekä sotilaallisista toimista. Lisäksi tiedotusministeriö koostaa mm. ulkomaankatsauksia, joiden avulla kansalaiset pysyvät helposti perillä myös muun maailman menosta. Tiedotusministeriö tulee ottamaan käyttöön päiväkäskyn, jonka pitäisi tehostaa tiedotusta huomattavasti.

Ministeri:

Tiedotusministerinä aloittaa Fettis , joka on osoittanut aktiivisuutensa mediassa mm. toimiessaan LEPin PJ:nä, sekä ollessaan presidentti mm. koskien pohjoista liittoumaa. Uskon Fettiksen hoitavan tämän roolin todella hyvin, ja toivon tiedotuksen pelaavan paremmin kuin edellisillä kausilla.

Valtiovarainministeriö:Toimenkuva:

Valtiovarainministeri hoitaa eSuomen taloutta pitämällä kirjaa verotuloista, sekä laskemalla kuinka paljon valtiolla on varaa tuhlata. Valtiovarainministerin tehtävä on varmistaa, ettei hallitus käytä eSuomen varallisuutta vastuuttomasti ja huolehtia eSuomen pärjäämisestä myös tulevaisuudessa.

Ministeri:

Valtiovarainministerin hommia tulee jatkamaan Patekki . Patekki on hoitanut jos jonkinlaista virkaa hallituksissa jo usean vuoden aikavälillä, joten tämä kaveri omaa rautaisen kokemuksen. Viimeiset pari kuukautta Patekki on vahtinut valtion rahoja onnistuneesti (ei kavalluksia), joten jatko hallituksessani oli ansaittu.

Haku vapaille paikoille!

Vaikka hallituksessa onkin jo kaikki tärkeät paikat täydennetty, on silti aina tilaa muutamalle. Ministereitä tarvitaan lähtökohtaisesti yksi tiedotukseen, sekä yksi sisäministeriöön. Sisäministerin hommiin kuuluu mm. eduskunnan infoaminen tarpeen vaatiessa. Laita hakemuksesi viestillä Minulle . Valitsen tarvittaessa hakijoita ministereiksi.

-Lamoracke

 

Comments

Semmenti
Semmenti Day 1,810, 14:57

SVL o/
Onnea ihan henkilökohtaiselta tasoltakin.

Fredrok
Fredrok Day 1,810, 14:58

o7

Sami345
Sami345 Day 1,810, 15:00

SVL! o/

zRTx
zRTx Day 1,810, 15:02

LEP pressa.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,810, 15:12

o7

Plams
Plams Day 1,810, 15:17

Vote!

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,810, 15:29

ketä

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,810, 15:36

en tajunnu

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,810, 15:43

¨°º¤ø„¤¤º°¨ ø„¸„¨ ø„¸¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸
°º¤ø„¸ GOD EMPEROR JARMO ¨°º¤ø„¸
¨°º¤ø„¸ JARMO GOD EMPEROR ¨°º¤ø„¸
¨°º¤ø„¤¤º°¨ ø„¸„¨ ø„¸¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,810, 16:16

Mikäli kulissien takana ei ole tapahtunut mitään mullistavaa, tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten Juluma pystyy toimimaan Fettiksen kanssa samassa hallituksessa, kun herrojen välillä on viime aikoina ollut 'hieman' kitkaa. ;p

Mutta ihan toimivalta hallitukselta tosiaan näyttää - kenties juuri ulkoministeriöön olisin valinnut lisäksi jonkun kokeneemman, kun kerran Puolalla tarkoituksena vetää Asgard ja ABC neuvottelupöydän ääreen, mutta äänestäisin silti.

Erius
Erius Day 1,811, 02:23

SVL! o/

Golpel
Golpel Day 1,811, 03:32

Hail Lamoracke

Juluma
Juluma Day 1,811, 06:21

Vote + (subattu jo!) \0/

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,811, 07:38

On se kumma kun eSuomen ministeriöt kuhisee eUSA:n kansalaisia! : O

LEP:n ehdokas Jarmo Kaalepilla sentään olisi SUOMEN KANSALAISIA ministereinä.

Mutta onhan noi lupaukset ihan vakuuttavia.

Fettis
Fettis Day 1,811, 10:39

Jooh protestoin kyllä lujaa tuota Julumaa, sen verran paljon on kaveri päristellyt menemään siellä sun täällä. : D

Cendorr
Cendorr Day 1,811, 12:22

Eikös Juluma ole Fettiksen invite?

Juluma
Juluma Day 1,811, 12:38

Cendorr jep 😃

Juluma
Juluma Day 1,811, 12:38

Fettis on voro!

Pulisonkimies
Pulisonkimies Day 1,812, 11:26

l2p

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.