Ambient on/off

Join the new world

 

Joш један чланак о «распаду» ЕДЕНА

Day 866, 16:43 Published in Serbia Serbia by coolinbun

Након читања чланака наших уважених новинарских пера српског ереп-а Лунатик2903-а и Заебаног Човека, па и оног амера Макс Мекфарланда, који на поприлично бомбастичан начин почиње свој чланак са: «Шпанци и Пољаци више нису наши пријатељи» не могу да се отмем утиску да нешто ту смрди.

Мене интересују одговори на неколико питања:

<strong>1.Како је могуће да само 2 или 3 дана након поменутог састанка у америчке руке падне транскрипт са «тајног» састанка главешина (или виђенијих глава) ЕДЕНА и ФЕНИКСА? Па зар би они тако лако оставили трагове иза таквог састанка на којем се одлучује о судбини једне од највећих сила ереп-а?

2.Ко, када и како је позвао нашег представника (Клулеса) да присуствује таквом састанку. (Можда је то било редовно ћаскање виђенијих играча ове игре, то незнам).

3.Зашто се све ово дешава пред можда најважнији месец за однос међу великим силама есвета ?</strong>

Питања има још али не бих да давим баш толико.

Можда је и заиста истина да су се «дечица у ЕДЕНУ» посвађала јер им је неко срушио снешка, да су им се интереси превише растегли на две стране, али мислим да никоме од њих у овом тренутку, када је ФЕНИКС њима претња више него икада, у интересу да руше савез који им је, какав такав, ипак нека сигурност да не остану на ветрометини. Зашто би истом овом америчком новинару са 5000 суб-а био проблем да након одрађене намештаљке напише чланак са садржином типа: «све оно претходно је било шала, успешно смо заебали ФЕНИКС епик преваром» ?

Све у свему, позивам све у министарству а и будућег председника, да не наседају на провокацију тако лако и да је можда најпаметније да у овом тренутку гледамо на све ово са стране и са опрезом и то из слатке улоге респектабилне е-силе.

Опет, са друге стране, можда је овај мој чланак трабуњање ереп незналице, али сигурно је да ОПРЕЗА НИКАД ДОСТА ! Бар су Амери познати по медијским намештаљкама.

 

Comments

ePILE
ePILE Day 866, 16:46

sve je moguce!

Vlada Banjac
Vlada Banjac Day 866, 16:55

Dobar rezon, glas.

Lunatic2903
Lunatic2903 Day 866, 17:04

Clanak nije obicno trabunjanje, nego si postavio nekoliko dobrih pitanja, na koja sigurno nema odgovor 99% nase populacije. Vreme ce pokazati, ja bih rado rado razotkrio tu misteriju, ali ni sam ne znam o cemu se tacno radi...

Debeli Tata
Debeli Tata Day 866, 17:06

Da, ja nikome ne verujem &quot;po defaultu&quot; 🙂

Video sam već nekoliko sličnih stavova pa razmišljam ili smo postali oprezni i ne nasedamo na fore ili smo totalno propali čim se ne radujemo kada komšiji crkne krava 🙂 Ovo drugo će nas dotući 🙂

Zaeban Covek
Zaeban Covek Day 866, 17:10

Dobro razmišljanje. I ja rekoh ili dobro glume ili je stvarno istina, a ako jeste tu tek svašta može da bude 🙂

Treba biti oprezan svakako. Glas.

Zintaris
Zintaris Day 866, 17:16

Istina, načuo sam nešto kod Hrvata... To je samo deo slagalice.

Krivobarac
Krivobarac Day 867, 01:27

Treba i dalje da delujemo kao da se ništa nije desilo.

Opreza nije na odmet...

Tosic Milos
Tosic Milos Day 867, 02:09

Не треба ником веровати, можда је тактика а можда је распад у питању па прикривају, али ми треба да се држимо заједно и не може нам нико ништа... 😉
И наравно имаш ГЛАС!!!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.