Indulok a Magyar Légió Párt elnöki tisztségért [25]

Day 4,223, 14:03 Published in Hungary Hungary by rangeyed

Sziasztok!

A cikk lényege röviden: Indulok az MLP pártelnöki tisztségért. Ha úgy gondolod, hogy a párt mereven zárkózzon el a katonai diktatúra intézményétől: SZAVAZZ RÁM.

Bővebben kifejtve:

A Magyar Légió Párt azzal a céllal alakult meg, hogy a játék politikai részében képviselje a Magyar Légió századot (MU). Ezen nem célom változtatni.
A MU döntésit a századparancsnok, a helyettese és a kapitányok hozzák, őket viszont nem demokratikus úton választjuk. De vajon honnan tudják ők, hogy mit szeretnének a század egyszerű katonái? Vagy fordítva van, és az csatlakozzon a századhoz, aki egyetért a vezetővel?

Eddig talán kevésbé voltak fontosak ezek a kérdések, de most a puccs-kísérlet kapcsán szerintem érdekessé váltak. A történteket mindenki ismer, a Magyar Légió MU heroine17 parancsnoksága alatt támogatta a puccsot. Jó pár katonánk harcolt a puccs mellett, de voltak akik erre az időre kiléptek és a demokrácia mellett harcoltak (jómagam is ide tartozom). Prominens tagunk, Flami cikkben jelezte egyet nem értését és elhagyta a századot. Szóval a puccskísérlet alaposan megosztotta századunkat.

De mi a helyzet a Magyar Légió Párton belül?

Azóta több dolog is történt, én nem olvastam hivatalos közleményt ezekről, de lehet, hogy volt bejelentés. Heroine17 már nem a MU parancsnoka, sőt ki is lépett belőle, újra Szenti a parancsnok (kérdés, hogy aktivitása növekedni fog -e). A párt esetében pedig taglétszámunk meglehetősen lecsökkent (Luci és Dunedan levelei...). Így például elég valószínű, hogy nem leszünk Top5 párt június 25-én.

Az itt maradt tagokat viszont a következő pártelnöki választáson véleménynyilvánításra kérném fel. Ha úgy gondoljátok, hogy a demokrácia mellett köteleződjünk el, akkor szavazzatok rám!

Amennyiben én nyernék, akkor megpróbálok egyezkedni hátha valamelyik párt listájáról 1-2 emberünk bekerülhet a kongresszusba, a Magyar Légió MU katonáit képviselendő.

További jó játékot!
Rangeyed

ui.: indulásom nem támadás heroine17 ellen, sokkal inkább a kíváncsiság vezérel, hogy a megmaradt tagságunk melyik vonalat részesíti előnyben.