Elhagytam a Magyar Légió századot

Day 4,218, 04:42 Published in Hungary Japan by FlaMi

Tisztelt publikum!

Kétkattosoknak és tlr olvasóknak a cikk lényege a címben van. A perverzebb ovasók hozzanak egy hideg sört, azzal élvezetesebb lesz az olvasás.

Világ életembe sejtettem, hogy egyszer repülni fogok az ML századból, mert hát meg van a habitusom hozzá, sokszor szabályok szerint se szeretek élni, pont emiatt jutottam el még a játékom elején arra a pontra, hogy úgynevezett "kici, occó BH-t" ütöttem, azon a bizonyos napon fabyzol kollégámmal, történetesen a szörpök ellen, akik akkor öreibari állapotban voltak velünk, ami azóta mint tudjuk bonyolult kapcsolattá szelídült. No de akkor, az akkori commandernek, Csokikának (Szenti) ez nagyon nem tetszett, és finoman értésünkre adta, hogy nincs ínyére a tettünk, ezért a BH postok alá szűkszavúan csak annyit írt: "repülsz".

Repültünk is volna, ha akkor a rendszer nem fogja a kezünk, ugyanis mind a ketten század kapitányok voltunk, amit akkor még nem lehetett elvenni egy gombnyomással, szavazás ment a kapitányok személyéről, ami szent és sérthetetlen volt, és kapitányokat kirúgni nem lehetett a századból. Ez volt a mi szerencsénk, mert a kapitány választásig Csokika szíve is megenyhült, és beadta a derekát, maradhattunk végül a számunkra oly kedves századunkban. Ezt a történetet nem azért mesélem el, mert emiatt haragudnék, vagy bármi, mert tudom jól, hogy akkor ott, mi voltunk a hunyók, ezt soha nem vitattuk.

Ez által maradtam a században - pár kisebb félrelépés azért volt részemről - nagyjából 7 évig, és nem is gondoltam volna, hogy valaha is kilépek, azonban ennek a pillanatnak is eljött az ideje, és már úgy érzem mindez visszafordíthatatlan.

Amit viszont soha a büdös életbe nem sejtettem, hogy ha repülök, akkor saját akaratomból, és az ok érintett a vidám kis történet egyik szereplőjével, Szentivel. Soha el nem tudtam volna képzelni, hogy támogasson egy puccsot, egy demokratikusan megválasztott elnökkel szemben, akinek bizonyítania se volt ideje, mert csak napok óta elnök. Tökönrúgásként ért, hogy harcolsz az elnök, az állam ellen, olyan ficsúrokért, akik nem képesek elviselni, hogy szoptak az elnökválasztáson, mint a kismalac, és tudják impeachmenttel se mennének semmire. Hogy te ezt a célt támogatod, és még harcolsz is érte, ez derült égből vilámcsapásként ért, és nem tudok azonosulni vele, elhagyom a századot, hogy harcolhassak a megválasztott elnökért.

Én nem ismertem annyira Sorihunt, nem fogom azt állítani minden lépését előre meg tudtam volna mondani, de most úgy érzem, ha látná hogy az ML a diktatúrát támogatja, pár egyén önös érdekéért, akkor bizony forogna a sírjába, Isten nyugasztalja.

Tudom jól, távozásom nem fogja érzékenyen érinteni a századot, mert évek óta nem harcolok, aktívnak mondani magam merő túlzás lenne, csak gondoltam magyarázatot adok tettemre.

Maradok tisztelettel:
F.

U.I.: Részemről harag nincs.