Ambient on/off

Join the new world

 

Ellopott ország, avagy ahogy "székely" lazo gondolná

Day 1,887, 12:54 Published in Austria Hungary by Eheslo

Kedves magyarok,

a labancokkal és komancsokkal lelkesen összebútorozott, őket a jetibéren vett cenzorral, kápó gyikával komáló "székely" lazo mérgében kurucokat tett a kies labancia vezető tisztségeibe.
Azt hitte meghátrálunk, a minden egyeztetés és előkészítés nélküli húzása kapcsán.

Nos nem ez történt.
Amint a lazo által a szokásos sunyi módon, értesítésem nélkül, végrehajtott kinevezésemről (governor??) tudomást szereztem, az alábbi levelet írtam a jetikkel anno magyar elnökként mocskos békét kötő, majd a nagy NE váltóversenyben hazáját megalázó és tönkretevő hazug és sunyi alaknak:


Eheslo to lazo | 22 minutes ago
"Székely" lazo!

Ha már voltál olyan patkány, hogy minden kérdés és egyeztetés nélkül bevéstél governornak itt labanciában, akkor postafordultával nyomhatod át a national orgok jegyzékét, hozzáféréseket és a vagyonelszámolásotokat az eddig időszakról.
Nem kell kapkodni, elég lesz 1 órán belül.
Ha nem megy, akkor csak szólj, megírom szívesen, hogy cinikus majomkodás mindaz amit teszel, akárcsak eddig és nincs sem vagyonlistád, sem elszámolásod akárcsak a tolvaj haverjaidnak otthon.

Üdv, Eheslo

lazo to Eheslo | 19 minutes ago
Se org se vagyon. Csinálj. Húzd ki az országot a szarból.


Eheslo to lazo | 9 minutes ago
Ok "székely" lazo, lehet így is.

A vagyon ellopva, kasszák üresek, ez a "székely"-labanc vircsaft.
Meglehetős mocskos meló ez lazo, méltó a magadfajtákhoz, nem csalódtam bennetek!
De sebaj, mert a jelszavunk:

KITARTÁS!

Eheslo

Ps: lazo és a komancs labancok hűek a hagyományokhoz, akárcsak anno kohn béláék akik a kasszával léceltek le a magyarok bosszúja elől Bécsbe. De milyen "ember"(?) az, aki egy játékban biteket árul és játékpénzt lop? olyan mint a "székely" lazo és a tettestársai...


Persze volt folytatása is, mert egy hazug tolvaj csaló jeticsicska nem elégszik meg ennyivel:

Eheslo to lazo | 28 minutes ago
Ok "székely" lazo, lehet így is.

lazo to Eheslo | 9 minutes ago
Rossz hírem van. Rotyogtattunk egyet, s úgy döntöttünk, véget vetünk az ellenségeskedésnek, és mindennek, ami erre okot adhat. Ennek függvényében visszatért a régi kormány. Sajnálom. Öröm lett volna veled dolgozni.

Eheslo to lazo | now
Ritka patkány vagy, de nem csalódtam benned.
Ennyit érsz.

Kitartás, jön még kutyára teherautó! 

Comments

stevest
stevest Day 1,887, 13:15

VOTE!

Covfefe
Covfefe Day 1,887, 13:18

: )

lazo
lazo Day 1,887, 13:24

Remek : )

Eheslo
Eheslo Day 1,887, 15:03

Nem lazo, nem remek az, hogy szavad szart se ér.
Nem remek, hogy jetikkel alkudozol és a szavad ellenére nem ütöd őket, hanem békét kötsz velük.
Nem remek, hogy játékban játékpénzt lopsz és labancok oldalán magyarok ellen harcolsz, magyarokat cseszegetsz velük együtt.
Ilyet becsületes magyar ember nem csinál, különösen nem egy játékban.
Szar alak vagy.
Sajnos.
De ez van.
Minden ilyen eset alapos tanulság.

lazo
lazo Day 1,887, 15:35

Utoljára mondom el, bár hiába, mert a zavart elméd nem képes felfogni:

Az úgynevezett "béke" azért jööt létre, hogy ne töröljenek el a tetübe a jetik, mert te és a hozzád hasonló kommenthuszárok képtelenek megvédeni az országot.
Nem loptam soha életemben egy tetves fityinget sem sehonnan. Egyszer dolgoztam pénzzel, a BoRoNánál, mindenről pontosan elszámoltam.
Nem harcolok, és nem harcoltam soha magyarok ellen, nem cseszegettem soha magyarokat, kivéve a magadfajta senkiháziakat, akik magyarnak képzelik magukat.
Hál' Istennek nem te mondod meg, hogy milyen alak vagyok.
És ez van.
MIndenesetre a mai egy nagyon vidám és tanulságos nap volt. Én kifejezetten élveztem. : D

mobra
mobra Day 1,887, 15:59

Ezt a szószátyárt még nem vitte el az agyvérzés?

II. Dexx
II. Dexx Day 1,888, 00:12

Szerintem egyszerűen csak rászóltak "fentről" lazora, hogy ezt nem kéne. Ő is csak poénnak szánta szerintem, de kihúzta vele a gyufát valahol.

Ettől még éheslónak 100%-ig igaza van.

Az orgokat meg anno is ellopták, mondjuk nem a székelyek ha jól emlékszem, ők csak maguknak akarták az összeset a tárgyaláson örökéletre, de az osztrákokkal közösen ránk akarták verni a balhét. Asszem Rangeley meg pár haverja nyúlta le őket, mintha erdoni neve rémlene még.

lazo
lazo Day 1,888, 00:16

"Fent" én vagyok. : )

Feherlofia Koppany
Feherlofia Koppany Day 1,888, 00:21

ausztriát annektálni kell

II. Dexx
II. Dexx Day 1,888, 00:22

Ja lazo nyilván. 🙂 szerintem inkább azok akik eldöntik kinek lehet hozzáférése az orgokhoz és kinek nem, valamint azok akik ellenőrzik a CP indulókat.

Ne haragudj de te a középmezőnyben sem vagy. : )

lazo
lazo Day 1,888, 00:41

Ja, bocs, te már csak tudod. : )

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 00:58

"székely' lazo, a hazudozásod nagyjából annyit ér most, mint anno mikor a jetik kebelére borultál átvágva és elárulva azokat akik ilyet egy "székelyről", aki a szavát adta a jetiverésre, el sem tudtak képzelni.
Emlékszünk rá - és a linkek is ott vannak róla - az elnökválasztáson a hamis ígéreted holmi jetiverésről szólt, oszt meghágtad sec perc parancsra és a kipufogójukba bújtál, elárulva a magyarokat, a hazádat.
Parancsra tetted, vagy enmagadtól az eredmény szempontjából mindegy.
Nos a szavad már akkor sem ért szart se.
Most sem ér többet.

A labanc állam mára már nemlétező vagyonáról te nyilatkoztál, nem én, ott olvasható fent, mit nem írtál tegnap este.
Ezért azt gondolom neked és a labanc haverjaidnak kellene elszámolni bármivel ami az "osztrák" államot és közösségét illeti, mivel nem első alkalommal vagy már a labancok támogatásával itt (báb)elnök a fékerek és az ezt eltűrő támogató jeti eistenek és haverod a jetik bérén cenzor és kápó szintén "székely" gyika támogatásával.

Az utolsó hazugságod sem kevésbé ordas, mert bizony ott küzdöttél a bolgárok, jetik és ukránok oldalán a nagy NE váltóverseny idején a saját hazád ellen- szégyenszemre magyar elnökként.

Nyilván vannak akik szemében ezek mind mind "sikerek" "szükségszerűségek" "jó tréfák" és persze ők támogattak a jetik oldalán is, esetleg pont ők adtak neked rá parancsot, mások meg a seggedet védik jetik bérén cenzorként, mint a azintén "székely" kápó, a gyika.
Ők büszkék a magyarok elleni árulásaidra, lopásaidra, csalásaitokra és persze a mocskos trükkjeidre.

Mások meg megvetnek érte, mert aki még egy játékban sem az ellenségeket üti, hanem haverkodik velük, aki játékpénzt, biteket lop, az egy fos alak.
Nos én megvetlek és Isten uccse nem vagyok egyedül ezzel, mert sokan emlékeznek rád a haverjaidra és a tetteidre (köztük a jetik bérén cenzor és kápó "székely" gyikára), és persze ahol lehet én emlékeztetek rá mindenkit milyen mocskot rejthet a székely álruha és a magyar hadoválás.

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 00:59

tolvajló: ezen dolgozunk, meghekkeltek, hogy támogatnád?

lazo
lazo Day 1,888, 01:00

muhaha = ))

Mogyi
Mogyi Day 1,888, 05:36

mobra: ezt a szerencsetlent hogy vigye el az agyverzes?? agyatlan

Feherlofia Koppany
Feherlofia Koppany Day 1,888, 06:13

labancló ez a probléma, hogy már dolgoztok rajta 2 éve, ebből is látszik mennyire tehetségtelen semmire se való románbérenc egy banda vagytok
annyira dolgoztok, hogy azóta se történik semmi, nyilván nem is akarjátok, így tesztek szívességet az oláh tartótisztjeiteknek

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,888, 08:20

koLÓmpár menj aztán lopd a kábelt, ahhoz értesz,remélem elkapnak az evasutasok és laposra verik a sunyi fejed.

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 09:19

Tolvajló, rossz az emlékezeted. Dexx megfirkálta őket kétszer is - háta megett a kuruc csapattal, indításnak ez nem volt rossz..
Olyan nagy volt a zavar az erőben, hogy a jetibéren vett cenzor, a droid kiadatott a bábjaival egy antifa nyilatkozatot és rácuppant a labancokra a székelyekkel együtt.

A helyzet azóta változatlan a "székelyek" a labancokra cuppanva tartják magukat, hol jobban, hol kevésbé pártucat szavazattal többel, aktív cenzori és eisteni támogatással.

Ezért ne pampogj itt nekem a jetibéren vett cenzor, gyika a kápó mellett jetibárencségról azalatt a lazo és mobra alatt, akik mindketten megállapodtak a jeti haverjaikkal, csak ha nagyon hülye vagy.
Bocsi.
Te bizony az vagy, mert egy játékban játékpénzt loptál többször is, meglopva játékostársaidat is és ilyet csak nagyon hülyék, vagy nagyon becstelen alakok tesznek.
Te azt gondolom minkét feltételnek megfelelsz.

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 09:23

mustafa, tudom, hogy ha feltűnik a hitközség te is megjelensz a farvizükőn, de a rabbid megró, ha ilyen gyengén nyomod. Több kreativitást, és jobb poénokat várnak el tőled, nem ilyen lapos primitív szógyötrést.
Tanulmányozd inkább miként lett bukarest magyar falu a főnökeid és a hitközséged akarata ellenére:
http://www.erepublik.com/en/article/-hk-2013-01-20-galicia-and-lodomeria-eastern-macedonia-2196860/1/20
Szar ügy, mi?
Gyerünk erőlködj, tudsz te ennél többet is!
Arra vigyázz, nehogy a jetik ellen merj harcolni, mert azért bünti jár nálatok!

Feherlofia Koppany
Feherlofia Koppany Day 1,888, 10:00

labancló az hogy a kocsmatöltelék dekszi mit vergődik lényegtelen, az hoyg te mit vergődsz szintén lénegtelen, mert eredménye nincsen, kár hogy ennek örülnek a román tartótisztjeid

II. Dexx
II. Dexx Day 1,888, 11:18

: D te egy játékban loptál játékpénzt "ember" ! ! ! : D xD és képes vagy osztrák sajtót olvasni hogy be tudj szólni pár embernek... te vagy az aki vergődsz, egy nagyon beteg ember lehetsz.. : D kitartás!

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 12:27

tolvajló leírom neked, hátha megérted: jeti tartótisztje itt kuviknak az országos cimborádnak volt, amikor nekik cenzorkodott.
Nem kevés ideig.
No meg a dicső utódainak, mint a pléhpofa droid és persze országos cimborád, fékelésben védangyalod a gyika a kápó. Sok sok magyar karakter bannolása és sok sok száz fp tapad a véres kezükhöz.

Érted, igaz? Őket jetik fizették, nekik dolgoztak és nekik számoltak el, senki másnak ebben a jeti fosban, a totálisan megfellebbezhetetlen önkényes és mocskos hóhérmunkájukkal.

Nos ha ez megvolt akkor nekik írogass jeti tartótisztekről mesüge.

De ha nagyon keresgélsz, és erre a tartótiszt témára ennyire rácuppantál, akkor jeti tartótisztekre gyanakodj azok esetében akik a jetikkel alkudoztak a nép háta megett, vagy orra előtt, mint mobra, lazo, rajk, ics. és a zombijaik.
Nos ők valóban meg is állapodtak a jetikkel békékről, fegyverbónusz átadásáról.
Nos ha érted még a magyar szót nem csak a hébert, akkor náluk gyanakodj még holmi jeti tartótisztekre a cenzorokon, kápókon túl.
Mire ezt megérted szerencsétlen marha már reggel lesz, de ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá.
A lopott holmit visszaadhatnád a kifosztott játékostársaidnak, meg az államnak addig is.
Sokat segítene a hazai morális állapotok rendezésében.
Meg persze az is, ha utána elpusztulnál innen, pont mint kuvik.

lazo
lazo Day 1,888, 12:34

Az éhes lovak hamarabb pusztulnak. = )

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 12:53

Nem hamarabb, mint a hazug csaló árulók.

lazo
lazo Day 1,888, 12:59

Akkor van mitől félj. : D

Eheslo
Eheslo Day 1,888, 13:10

Mitől félnék, hogy megdeglesz, mint kuvik vagy sok sok társad az erep hullakamráiban?
Eszemben sincs, alig várom, hogy a magadfajták pusztuljanak innen és gyáva bosko nekrológot írjon rólatok, mint ezekről:
http://www.erepublik.com/en/article/bosko-balaban-hal-l-list-ja-2012-december-2189326/1/20
Van itt néhány cimborád, akinek vége lett , mint a botnak, holott sokat tápolta őket a szerencsétlen eállam, de sok kárt már nem okoznak polgárháborúkban, ellenségek oldalán ütve mint ti..

Vandecastele
Vandecastele Day 1,889, 07:43

Szerencse, hogy itt vagy nekünk, nélküled nem tudnánk meg soha az igazságot! 😃

Eheslo
Eheslo Day 1,889, 10:20

Elég lenne a szemeteket kinyitni, de nem megy szemmel láthatóan, mert téged sem ezek zavarnak, hanem én.

Például az emagyar national orgokról nem tudhatunk semmit és Szenti óta csak a tolvajok keresnek velük pénzt maguknak a közösség helyett, ráadásul hála az eállam korrupt vezetőinek még a tolvajokat sem ismerhetjük meg.
A magyar orglista 121 national organizationt tartalmaz:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmGcAafw9tcEdG9VQXBmWmhSTUNiNktwT25QSUFtdFE#gid=1
Kik használják ezeket és mire, szól a költői kérdés...

Milyen sajátos véletlen, hogy a szintén a listán található állami cégeket ellopók a meghatározók ma is az emagyar ügyekben és szemebrebbenés nélkül ugatnak a lopott holmi birtokában.
Szégyen ez a közösségre és annak vezetőire, meg persze a tolvajokra és az őket pártolókra nézvést is.

lazo
lazo Day 1,889, 11:41

Azért már az is jelent valamit, hogy te csak magadat nem zavarod. S engem. Engem szórakoztatsz. : D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.