Blagodeti ujedinjenih lopova

Day 5,875, 04:56 Published in Serbia Serbia by Mister.No.

Svi odavno znamo da eSrbiju vodi nekompetentna ekipa koja misli da im kupovina sto veceg broja naloga automatski povecava umesnost u organizaciji drzave + Delolista koji je specijalan slucaj sam po sebi.

Jedan od lidera vlasti, kao i najvecih manipulatora u igri, koji od slabije aktivnih igraca zaradjuje novac na koriscenju njihovog neznanja, kaze kako su uveli onu prethodnu diktaturu jer je Narodna Milicija 33 sabotirala ratne zakone i donacije.

Sto se tice ratnih zakona (a i bilo kojih drugih), podseticemo vas da NM33, kao jedina top 5 opoziciona stranka, IMA PRAVO da u kongresu predlaze zakone na izglasavanje u skladu sa svojim programom a vladajuca koalicija IMA PRAVO da ih odbije, ako im se ne dopadaju.

ALI VLADAJUCA KOALICIJA NEMA PRAVO DA NAM BRANI DA POKRECEMO ZAKONE O RATU SA UKRAJINOM, LITVANIJOM ILI FYROMOM SAMO ZATO STO SE TO KOSI SA NJIHOVOM POLITIKOM SLUZENJA UKRAJINSKO-AMERICKIM INTERESIMA!!!Sto se tice donacija, NM33 takodje IMA PRAVO da spreci dotok novca vladajucoj garnituri kako bi sprecila dalju PLJACKU narodnog novca.

Prvo su preko Danicica (par dana pre kraja njegovog mandata od kog je zapocelo "ujedinjenje") izvukli oko 15m drzavnog novca preko CO koji je placen 1 milion RSD za 1m dmg, sto je abnormalno visoka cena (uglavnom se placa oko 100-200k RSD za 1m dmg). Samo mala ekipa odabranih ljudi je obavestena o prilici da pokupi ovaj novac.

Na ovaj nacin je u ruke funkcionera vlasti otislo preko 10 miliona (o cemu smo vec pisali) za svega 5 minuta!!! Sa slike se vidi da su te pare i za to vreme pokupili:

1) Trsicanac, clan Samo Srbije i kolovodja kupaca naloga (Matracuca je jedan od njegovih naloga placenih nekoliko stotina evra) i pljackasa NBS, premijer u vise navrata dok je predsednik i diktator bio sledeci lopov sa liste

2) Zmajeviti, clan Samo Srbije i doskorasnji predsednik i diktator koji je po sopstvenim recima blokirao donacije na NBS i nije zeleo da puca po komandi Zivancevica i ekipe donedavno dok ga ocigledno nisu kupili sa CO milionima

3) Kowalski, koji je drveni advokat vlasti i Danicicev kolega u stranci JES-TE, lazno-opozicionoj partiji sa korumpiranim vodjama

4) Kheshig, clan Srpskog Narodnog Fronta i ministar "obrazovanja" u lopovskoj vladi, i to preko multija Sakica.97

5) Zlatar, guverner i premijer u vise navrata u lopovskoj vladiDrugi put su izveli slican lopovluk i slicnim akterima. Ponovo u smiraj mandata, ovoga puta Zmajevitog, koji je bio predsednik ali mu to nije bilo dovoljno nego je podizao i diktaturu, videcemo da je to zbog toga da bi mogao da pokupi drzavne milione jos jednom bez ometanja.

O tome sam pisao prosli put ali da se podsetimo jos jednom:Sa ove slike se vidi da su, ponovo bez obavestavanja bilo koga van svoje ekipe, 13.5m RSD sa NBS pocistili ponovo Trsicanac (+ bot Matracuca) i Zmajeviti, ovaj put uz dodatak njihovog stranackog kolege iz Samo Srbije - braleka, bivseg predsednika i ministra.

Cak su novac dali jednom Belorusu i Litvancu ali im nije palo napamet da dmg potraze na drzavnom zidu Srbije. Takodje je zanimljiv slucaj Libora, koji je u ova dva slucaja pokupio skoro 4.5m RSD drzavnog novca, ne zna se po kojim osnovama.

Da rezimiram, za svega pola godine, od kako su se "ujedinili" sa onima koje su "sabotirali", funkcioneri vlasti iz Samo Srbije su naplatili to ujedinjenje sa 24 miliona drzavnog novca, sto je maksimalan prihod NBS putem donacija za 2 meseca!!! Zato ne treba da vas cudi sto su ljuti kada im NM33 uskrati donaciju na NBS!

MI NE SABOTIRAMO DRZAVU, MI JE STITIMO OD LOPOVA!!!!
Ovo je samo vrh ledenog brega, pored ove pljacke epskih razmera, drustvo na vlasti je, sve u skorijem roku:

1) Pogubili sve bitke u sred eventa, izbaceni smo iz svih drzava (Grcka, Cile, Argentina) u kojima smo bili, a Hrvatska nam je za to vreme nekoliko puta ulazila u centar core regija

2) Umesto da brani drzavu, pokrenulo diktaturu da mogu lakše da kradu

3) Otvorilo rat sa Poljskom pa ne mozete da radite u firmama i nisu se uopste setili da vas o tome obaveste

4) U vreme zimskog eventa nije obezbedilo bitke preko celog dana, nekad se satima ceka za otvaranje bitkeOvde nije kraj gresima vlasti olicene u kupcima jakih i lepih naloga. O ovim stvarima cemo tek pisati:

1) Svoje kupljene naloge su preko protektor programa budzili, naravno, drzavnim novcem, posle toga ih prodavali, bivali banovani itd...

2) Ucestvuju u diplomatskim skandalima na saveznom nivou, nedavno su bez ikakvog objasnjenja pustili Spaniju da pobegne u USA i time ih sakrili od FYROM, pa tu uslugu naplatili davanjem pasosa pojedinim Spancima koji su se za njih borili u uspostavljanju diktature srpskom narodu

3) U nekoliko navrata su, pre spanaca, angazovali beloruske placenike i botove da se bore protiv Srba u uvodjenju diktature

Spisku nema kraja a na nama je da se potrudimo da vas sto vise o ovim stvarima obavestimo kako bismo zajedno mogli da se suprotstavimo najvecem bahacenju u istoriji esrpske drzave.

NARODNA MILICIJA 33 - stranka
NARODNA MILICIJA 33 - vojna jedinica

PRIDRUZI NAM SE!!!