ANNIVERSARY XV - AN AMAZING JOURNEY

Day 5,478, 09:53 Published in Bulgaria Bulgaria by GubaOtrovna
***********ANNIVERSARY XV - AN AMAZING JOURNEY***********
ГОДИШНИНА на еРЕПУБЛИК и НЕВЕРОЯТНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕЗдравейте е-републиканци, е-републиканки и е-републиканчета!

Както винаги в този период на годината сме в очакване на нещото, което ни разнообразява обичайното ежедневие тук, което ни понапомпва с това-онова и същевременно ни поизпразва виртуалните джобове, а именно рождения ден на играта .

Не очакваме много напъни от екипа Платов и просто се подготвяме за едно поредно НЕВЕРОЯТНО ПЪТУВАНЕ, което съчетава малко мислене, малко стратегии, малко вложения, малко сметки и доста нагласени аларми 😆

Ако се доверим на традицията от последните години относно това събитие и няма някакви съществени промени, ето какво може да очакваме в следващите няколко седмици.

Предполагаме, че Събитието ще продължи 15 дни, което означава че ще имаме 2 специални седмични предизвикателства.В тях освен обичайните награди най-вероятно ще бъдат включени и така наречените Amazing Coins, които пък ще са ни нужни за отключване на наградите.

Допълнително Невероятни монети +200 можеше да се придобият чрез пакета Anniversary .


Който може да си го позволи е добре да го купи, тъй като само с него могат да се отключат допълнителните награди от всяка отключена локация, а те хич не са лоши. Освен монети, той дава и добра сума навъртени километри, а те са второто нещо, което е нужно за отключване на всички награди.

Ще очакваме вероятно и нови скинове и декорация но за тях малко по-долу в статията...

Пълният списък на наградите от последното събитие може да видите в тази таблица, която съдържа още доста полезна информация:

Таблица

(ПОЧТИ) ОФИЦИАЛНИЯТ АНОНС, КОЙТО „ИЗТЕЧЕ” ПРЕДИ ЧАСОВЕ

Подготвили сме много вълнуващи награди в тазгодишното събитие Amazing Journey, докато празнуваме 15 години eRepublik!
За да изискате наградите, ще трябва да отключите местоположението, което ги съдържа на картата на специалното събитие. След като отключите подарък, ще трябва да докажете, че сте достоен гражданин, който прави малко повече от просто логване в играта. По време на събитието изминатото разстояние и невероятните монети ще бъдат добавени във вашия акаунт като специфични за събитието валути и малко от тях ще бъде приспадано при искане на подарък.

В началото на събитието ще можете да изберете всяко място като начална точка. След като първото ви местоположение бъде отключено, ще можете да избирате само от местоположенията, които са директно свързани с него, така че планирайте пътя си мъдро. Например, ако първо отключите Лондон, Париж и Единбург ще станат достъпни. След отключването на Единбург, Париж все още ще бъде наличен като валиден избор. В зависимост от избраното от вас начално местоположение, ще трябва да изчакате между 1 и 12 часа, за да завършите процеса на отключване (не е необходимо да пътувате до локацията на подаръка, за да го отключите или да поискате наградата).

Можете да добавите до 3 местоположения в опашката за отключване до Ден 5 494, 23:59 и можете също да използвате вашата валута, за да ускорите отключванията си или да възстановите малко загубено време.

Подаръците не са уникални, следователно играчът може да получи няколко подаръка от един и същи тип. Възстановяването на енергия е кумулативно, получаването на 2 от тях ще увеличи степента ви на възстановяване всеки път.

Подарък в отключена локация може да бъде поискан по всяко време до Ден 5 495, 23:59, при условие че имате необходимата валута на събитието. Разстояние и невероятни монети се печелят от Ден 5 481, 00:00 до Ден 5 494, 23:59. По-амбициознитеиграчи ще могат да максимизират наградите си, като закупят специалния пакет Anniversary Pack от магазина с валута в играта (чрез Game Tokens) или реални пари.
Място за реклама ... Тази статия идва до вас благодарение на Негово Величество Автора и любезното съдействие на НОВА ЗОРАЕто най-добрите (като съотношение билети-километри) маршрути за пътуване и трупане на километри, според група играчи :


Ето примерен изглед на локация в различни етапи:
В началото картата изглежда по този начин (без червените белязки 😉
Целта ни е да я видим така евентуално:За съвсем начинаещите има много добре онагледена статия на Йоро от преди 2 години, където е обяснено от А и БКлик тук


Има различни варианти за най-оптимален маршрут, според това кое ви е приоритет за взимане. Миналата година, примерно, бяха следни вариантите за начална локация:


#1: някъде близо до Виктория, Канада ( ако целта ни е Постоянния енергиен център )

#2: някъде близо до Позо Колорадо, Парагвай (ако целта ни е да си боднем декорацията за годишнината )

#3: някъде близо до Патна, Индия (ако целта ни е да се напомпваме максимално с енергия т.е. регенерация и енергийни центрове )

#4 : някъде близо до Анталия, Турция (ако целта ни е да съберем чертежите за новите танк и самолет )

#5 : някъде по наш собствен избор (ако имаме някакви различни цели и стремления 😆 )


Разни съвети

-като начало се заредете с достатъчно храна и билети за пътуване К5, защото определено ще ви трябват.

-обмислете кое ви е приоритет и коя локация да изберете като първа. Желателно е тя да е свързана с няколко други, за да може да имате избор и да сложите нови 3 локации на опашка.

-направете си план как да разпределите времето за изчакване, за да е съобразено с режима ви на работа, учене, спане и пр. За периодите, когато няма да имате възможност да сте наоколо, оставете локации с дълго изчакване, а когато сте тук действайте с „по-бързите”. В краен случай може да пропуснете времето за изчакване, ако прецените че е наложително, но за целта ще се разделите с още парици, така че умната!

-не бързайте да взимате наградите си, защото може да е по-добре да го направите в края на срока, за да действат максимално дълго след края на евента.


За разбиращите румънския английски на Клопо, ето миналогодишните му съветиЕто и някои статии с по-подробни карти, варианти за маршрути и съвети, които може и да са полезни все пак и тази година:

Пипни ме тук
и тук
навсякъде ме пипай както се пeеше в една песничка 😆П.П. ЪПДЕЙТ Ето ги новите танк и самолет, за които ще се борят ентусиаститеА ето и евентуално новата карта с отбелязани награди, за да умувате отсега примерни маршрути.

Също така пълната карта може да бъде достъпна от: ТУК

Ето вариант с отбелязани енергийни центрове

Както и на местата с чертежи на танка и самолета

Може да следите тази статия за още подробности евентуално.

Полезна информация в цифри може да намерите в статията на dmarto .

Използвани са като някои източници като Плато химселф, Clopoyaur, Biter, riyo86, Curlybear и други.

При желание и възможност може да се ъпдейства инфото допълнително.