Κοίτα τον προδότη στον καθρέφτη.

Day 5,943, 07:54 Published in Greece Greece by PTOLEMEOS

Έχουν περάσει 14,5 χρόνια από τότε που επέλεξα να μπω στο παιχνίδι. Ήταν μια απόπειρα απόδρασης του εγκλωβισμένου στο σπίτι νέου τότε πατέρα, που άνοιγε τον υπολογιστή αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Το παιχνίδι διαφημίζονταν σαν πολιτικό - οικονομικό - στρατιωτικό. Μου φάνηκαν ενδιαφέροντα όλα τα κομμάτια, εκτός από το στρατιωτικό, γιατί πέρα από την έλλειψη στρατηγικής του βασίζονταν 80% στο rl χρήμα, και 20% στο χρήμα που μπορούσες να παράγεις στο παιχνίδι. Δυστυχώς σταδιακά καταργήθηκαν όλα τα κομμάτια και έμεινε μόνο το στρατιωτικό που είχε και το χρήμα.

Το κομμάτι που μου έφαγε περισσότερο χρόνο ήταν αυτό της αρθρογραφίας.

Κάποια άρθρα μου έφεραν πολλά προσωπικά μηνύματα και νέους φίλους.

Κάποια άλλα έφεραν προβληματισμό.

Άλλα είχαν σάτιρα.

Άλλα απλά είχαν πλάκα.Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ένα πράγμα έμεινε ίδιο στο παιχνίδι. Αυτοί που το θεωρούσαν και το θεωρούν δικό τους, και δε θα αφήσουν κανέναν στην ησυχία του ακόμη και αν παίζει πλέον το παιχνίδι από κεκτημένη ταχύτητα.

-Είναι αυτοί που κατηγορούσαν τους άλλους για κλέφτες την ώρα που ανέβαζαν τα λέβελ τους με κρατικό χρήμα, και κρατικά όπλα.

-Είναι αυτοί που αύξαναν το φόρο εισοδήματος και μείωναν το VAT γιατί είχαν μούλτι με μηδενικούς μισθούς στις επιχειρήσεις τους και πούλαγαν τα προιόντα τους στη μαύρη αγορά.

-Είναι αυτοί που όταν είχαν δικό τους πρόεδρο τους βοηθούσαν οι σύμμαχοι φίλοι τους, ενώ όταν έχαναν την προεδρία χάνονταν η χώρα αβοήθητη.

-Είναι αυτοί που έχασαν τη χρησιμότητά τους όταν η χώρα σε μια άλλη συμμαχία δε χρειαζόταν το damage και τους φίλους τους για να είναι δυνατή.

-Είναι αυτοί που έβγαλαν τη χώρα από εκείνη τη συμμαχία για να την κάνουν ξανά εξαρτημένη από αυτούς, και φαίνεται στο χάρτη τι τελικά την έκαναν.

-Είναι αυτοί που σου έστειλαν το μήνυμα να φύγεις από το GIP γιατί φοβήθηκαν χωρίς πραγματικό λόγο ότι θα χαθεί πάλι η κατάσταση από τα χέρια τους.Εσύ λοιπόν που τους πίστεψες και έφυγες μπορείς τώρα να αναρωτηθείς. Ποιος είναι ο προδότης?