Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα

Day 5,937, 23:12 Published in Greece Greece by alioth
Είμαι αρκετά ουδέτερη στις πολιτικές σας διαμάχες .. ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω και να κρατήσουμε την Ελλάδα ζωντανή

και όλα αυτά είναι πληροφορίες Βασίλη

Υπεξαίρεση Δημοσίου Χρήματος | rePublished

Τι να μου πουν Εμένα αυτοί;... | rePublished from B I T E R

Σας βλέπω που θέλετε μια ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με τον Biter για το ποιός είναι πραγματικά και ποιός είναι ο πραγματικός του στόχος.για να φέρει περισσότερους asteriaνούς στην eGreece και να τους βάλει εδώ:

Navy Seals
Hall of Fame

και όλοι είναι υποψήφιοι βουλευτές ξανά και εσείς θα τους δείτε τον επόμενο μήνα με ολοένα και περισσότερα μέλη


Ο Ektonosiakos, ο οποίος είναι αυτός που τον έφερε πίσω στην eGreece και τον έβαλε στην βουλή, είναι ένας από τους δύο μέντορες του όταν μπήκε στο παιχνίδι. Δηλαδή, γύρισε στον παλιό του αφέντη για να κάνει τις δολοπλοκίες του. Με αυτή την ενέργεια, ο Ektonosiakos τέλεσε εθνική προδοσία, και συμπαρασέρνει και όλο το GIP σε αυτό τον χαρακτηρισμό.

Τι θέλετε παιδιά με να τους αποδέχεστε;;; Θέλετε αυτός και οι Asteriaνοί φίλοι να κάνουν PTO; Και η Asteria να ηγηθεί της eGreece; Ήταν 2 φορές μέλος της κυβέρνησης της eGreece πριν φύγει από την χώρα μας και πάει στα πραγματικά αφεντικά του. Δείτε αυτά παιδιά εάν δεν πιστεύετε τα λόγια μας. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους

Γι’ αυτό δεν τον θέλαμε πίσω… αλλά όπως βλέπετε, μερικοί από εσάς τον βοήθησαν.

Δουλεύει μόνο για τον εαυτό του και ποτέ για την κοινότητα ή την χώρα, αλλά παραληρεί και μιλά απατηλά για να τυφλώσει τους πάντες.

[img]https://imgbb.com/][/img]

[img]https://ibb.co/WzP82Jm][/img]

[img]https://ibb.co/27d1xCt][/img]

alioth