Благодети Уједињене еСрбије-Ослобођење...

Day 5,861, 12:43 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic
👉Драги пријатељи, овом приликом желим да вас обавестим да смо се на нивоу Србије и свих релевантних чинилаца договорили да оборимо диктатуру и пружимо шансу демократији.-Иако се слабо писало о томе, морам да нагласим да је актуелна ДИКТАТУРА уведена јер су чланови такозване "Народне Милиције 33" саботирали ратне законе, чиме су у неколико наврата Србији нанели велику штету и стављали је у подређен положај у односу на наше еНепријатеље Хрвате, Босанце, Албаце, чиме су доказали на чијој су страни.

-Такође један од разлога за увођење диктатуре био је и саботирање донација, чиме су "народномилицајци" неповратно и ненадокнадиво оштетили буџет СРБИЈЕ!
Нажалост Хрвати, Босанци и Албанци имају савезнике унутар наше заједнице у виду Народне Милиције 33, као што и сами видите увек пуцају контра од наређења и против интереса Србије.

-Као што смо били јединствени око договора за враћање ДЕМОКРАТИЈЕ тако смо били јединствени и у вези ДИКТАТУРЕ,( из горе поменутих разлога).

-Наравно морам да напоменем да је Србија у претходном периоду направила врхунске резултате а o томе сте могли читати у чланку Диктатора:
БЛАГОДЕТИ УЈЕДИЊЕЊА или КАКО ЈЕ УЈЕДИЊЕНА еСРБИЈА ПРОСЛАВИЛА СВЕТОГ ЛУКУ.👉 И на крају у обавези сам да саопштим да уколико се ПОНОВЕ и НАСТАВЕ саботирања ратних закона и донација у најкраћем могућем року увешћемо нову ДИКТАТУРУ како би Србија могла нормално да функционише.👉 Поред враћања демократије имам још лепих вести:
У сусрет ЗИМСКОМ ЕВЕНТУ и БОЖИЋНИМ празницима, за сада анонимни донатор и велики српски инвеститор жели да Србију и Србе обрадује са изузетно лепим наградама. О томе ћемо написати посебан чланак.

Живела СРБИЈА 💕


С' поштовањем:

МаркоЖиванчевић
👁👁 心靈的力量
👉قوة الإقناع