Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик] След изборите. След TWO.

Day 2,275, 04:34 Published in Bulgaria Bulgaria by NoProfile2


Добър ден, драги еСънародници!
С „малко“ позакъсняла статия, дойде време и аз да ви уведомя какво става в еГермания.Знаем, че на 5-ти февруари се проведоха избори за президент на всяка страна по еСвета. В Германия не се случи нищо ново. За пореден път се запази обичая всеки президент да има по два мандата.
Резултатите от изборите са следните:

Виждаме, че новият президент е старият такъв, EternalWalk, издигнат от OMG и подкрепен Die Steinmetzte и Bad Party. Съвсем очаквано той категорично печели изборите, с 54% от гласовете.
На второ място си е, както винаги, Winston Snowball
.Програмата за този месец.
Кандидатурата на EternalWalk се състои в две части, които могат да бъдат открити тук и тук.
В първата от статиите си той говори за това, че цел №1 за предстоящия(и вече настоящ) мандат трябва да е това да се открие най- подходящото място за ГерДания в прегрупирането на силите по еСвета.
EternalWalk прави препратка към следната статия, където той посочва плюсовете и минусите на едната и другата страна(както вече знаем- Полша/Испания и Сърбия). И съжалявам, че ще се отклоня темата на статията, но съм на мнение, че и тази тема заслужава да й се обърне внимание.
Според него, ако еГермания се присъедини към полския съюз, това ще им гарантира безопасност, тъй като ще се окажат заобиколени само и единствено от съюзници. Но, продължава той, ако се присъединят към този съюз, то те няма да имат реална възможност за повече бонуси(има се предвид норвежкият нефт).
В следващите редове на статията се правят изводи за това, което ще последва ако се присъединят към сърбите- ще имат възможност за повече бонуси и известно забавление, въпреки че ще се окажат заобиколени от врагове... пък и ще предадат „най- верният си съюзник“, както пише в статията, САЩ.
„Погледнато от наша гледна точка, въпрос на компромис е. Същевременно ние ще трябва да помислим за интересите на нашите датски приятели. Но също така това е въпрос и на перспектива за дългосрочното положение на страната. Сърбия, например, никога не е гледала на нас като на съюзник... гледат на нас като на сателит(с други думи казано- гледат на тях като на поредната страна, над която могат да направят ПТО.). Докато Полша и поляците са все по- приятелски настроени спрямо нас- те търсят начини за подобряване на взаимоотношенията между двете страни.“, завършва тази част от статията и следват промени в кабинета за миналия месец.

И да се върнем на кандидатурата.
EternalWalk[/b] казва, че през този си втори мандат като Президент на страната ще опита да открие и трети път, по който може да поеме ГерДания. Сформиращият се американски блок, вероятно е трети съюз, с който вече са в контакт, уведомява населението той.
По- нататък той отбелязва, че вероятно играчите са забелязали, че така и не е стартирало състезанието „Немски новини“. Той казва, че това е поради факта, че немската общност в играта е наистина доста компактна и че рядко на хората им се занимава с това, а хората които искат да направят нещо за страната- могат да му пишат ЛС.
В края на тази статия е отбелязано, че е възможно през идния мандат да започне тренировъчна война.

Във втората статия е представен кабинетът.А самият кабинет за месец февруари е:

Президент:
EternalWalk
Вицепрезидент:
Freiheitskaempfer

Първа дама:
Black Baroness

Министерство на информацията:
Black Baroness,
NorthAfricaCorps

Министерство на общността:
Kloppo,
Matthias Lund
Стажант: Chuck Pagano

Федерален институт по хляба:
Edelmann

Министерство на войната:
Dr. Schultz,
Lord Tywin Lannister
Стажант: MRSA SPB

Министерство на вътрешните работи:
DeathAngel86
Стажант: djnewdream

Министерство на външните работи:
Luis Nordmann
Matthias Lund

Министерство по датските въпроси:
Maine Coon

ДК:
Winston Snowball,
Matthias Lund

Съветници:
BadMax,
n0s3Интересна статия, поне за мен, е тази(най- вече третата й част).
В самата трета част са показани резултатите от анкета, проведена в партията OMG. Може би мнението е едностранно поради това, че анкетата е партийна, но може и да не е. За всеки случай и ако са ви интересни резултатите- можете да разгледате статията и самата трета част. Няма да поставям резултатите тук, за да не става тази статия прекалено дълга(наясно съм, че има хора, които все още се плашат от размера на една книга).
NoProfile,
посланик в Германия.
 

Comments

NoProfile2
NoProfile2 Day 2,275, 04:35

[Посланик] След изборите. След TWO.
http://www.erepublik.com/en/article/-two-1-2372698/1/20

rsmafia
rsmafia Day 2,275, 04:39

първи

babaMETZA
babaMETZA Day 2,275, 04:44

o7

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Day 2,275, 07:54

о/

Distinguished
Distinguished Day 2,275, 08:24

o7

dead dreamer
dead dreamer Day 2,275, 11:26

v+

investmkd90
investmkd90 Day 2,275, 11:30

o/

Palt0
Palt0 Day 2,275, 11:33

"На второ място си е, както винаги, Winston Snowball"
Добавете в приятели немския ляли!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.