Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] Urdhëri Ditor | 1998

Day 1,998, 09:18 Published in Albania Albania by Sei Kaon


Këto janë urdhërat ditor për ditën 1998.
These is the Daily Order for the day 1998.


Përpara se të shikoni urdhërat, mbani mend:
-Në qoftë se eShqipëria po fiton në Divizionin ku je ti me rrezultat mbi 55%, atëherë mos lufto!
-Te beteja e parë duhet të luftohet me armë, në qoftë se nuk ke armë, bli ose kërko në chat!
-Trainohu përpara se të luftosh, në këtë mënyrë do arrish të bësh më shumë dëm në luftë!
-Mos harxho energy bars në qoftë se nuk kërkohet më poshtë!
-Mos bli energji me gold sepse është humbje e madhe!
-Nëse ke mundësi, futu në chat përpara se te luftosh.


*Për të luftuar për eShqipërinë në këtë betejë duhet të jeni në territor aktual shqiptar ose aleat!
*To fight for eAlbania in this battle you should be in an actual albanian or allied country territory
Bashkohuni me një MU shqiptare!
eShqipëria ka 2 ushtri shtetërore (Forcat Tokësore/ Forcat Ajrore), një akademi të stërvitjes së të rinjve dhe shumë njësi ushtarake private. Jeni të lirë të bashkoheni me cilën MU që keni dëshirë.
Join an albanian MU!
eAlbania has 2 government controlled armies (Forcat Tokësore/ Forcat Ajrore), one academy which serves to train the new players and many private military units. Feel free to join every MU you like.


Për shqiptarët që kanë nënshtetësi amerikane, njësia Illyrians vepron me qendër në eSHBA.
For the albanians who possess american citizenship, ILLYRIANS is an albanian MU stationed in eUSA.

Këtu do të gjeni një shqyrtim të gjendjes së MU-ve në eShqipëri.Ekipi i MoD të eShqipërisë, maj 2013:
The MoD team of eAlbania, May 2013:


 

Comments

DzeGuevara
DzeGuevara Day 1,998, 09:30

good luck, we will watch your wall !!

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,998, 09:33

Thank you

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,998, 09:30

: )

eagle one
eagle one Day 1,998, 09:31

Voté ^^

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 1,998, 09:32

Me ne fund do te kemi kongres.

Nashta para kohe veq nuk po durohem:URIME te gjtheve.

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 1,998, 09:33

hajde me kembe te mbare te gjith aleatet jane me neve 🙂

AUTOCHTHONOUS ILLYRICUM
AUTOCHTHONOUS ILLYRICUM Day 1,998, 09:45

per hajer qoft ky fillim muaji o7

BouleDeGomme
BouleDeGomme Day 1,998, 09:58

Good luck cop !
Voté

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,998, 10:01

Merci

MuadhRustemi
MuadhRustemi Day 1,998, 10:11

Kur do kemi luft vllai ?

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,998, 10:26

Kliko te figurrat e prioriteteve siper dhe do te shkosh te vendi ku po behet lufte.

Andiroid
Andiroid Day 1,998, 14:42

o7

RajuB
RajuB Day 1,999, 02:25

V

cLaw eagLe
cLaw eagLe Day 1,999, 05:12

v+s

Dr.Reey
Dr.Reey Day 1,999, 10:31

jam i ri ne ket loj a ka mundesi me mdhon dikush disa instruksione?
Flm per mirkuptim

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,999, 11:39

Te lutem kliko mbi butonin "Linqe Ndihme per te Rinjte" qe gjendet me siper ne artikull 🙂
Aty do te gjesh shume linqe qe do te te ndihmojne

Dr.Reey
Dr.Reey Day 1,999, 11:41

Ku?

Dr.Reey
Dr.Reey Day 1,999, 11:47

Flm vlla

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.