Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] Urdhëri Ditor | 1981

Day 1,981, 07:30 Published in Albania Albania by Sei Kaon


Këto janë urdhërat ditor për ditën 1981.
These is the Daily Order for the day 1981.


Përpara se të shikoni urdhërat, mbani mend:
-Në qoftë se eShqipëria po fiton në Divizionin ku je ti me rrezultat mbi 55%, atëherë mos lufto!
-Te beteja e parë duhet të luftohet me armë, në qoftë se nuk ke armë, bli ose kërko në chat!
-Trainohu përpara se të luftosh, në këtë mënyrë do arrish të bësh më shumë dëm në luftë!
-Mos harxho energy bars në qoftë se nuk kërkohet më poshtë!
-Mos bli energji me gold sepse është humbje e madhe!
-Nëse ke mundësi, futu në chat përpara se te luftosh.


*Për të luftuar për eShqipërinë në këtë RW duhet të jeni në territor aktual serb!
*To fight for eAlbania in this RW you should be in an actual serbian territory
Bashkohuni me një MU shqiptare!
eShqipëria ka 4 ushtri shtetërore (Albania D-1/D-2/D-3/D-4) dhe shumë Njësi ushtarake private. Jeni të lirë të bashkoheni me cilën MU që keni dëshirë.
Join an albanian MU!
eAlbania has 4 government controlled armies (Albania D-1/D-2/D-3/D-4) and many private MU. Feel free to join every MU you like.


Për shqiptarët që kanë nënshtetësi amerikane, njësia Illyrians vepron me qendër në eSHBA.
For the albanians who possess american citizenship, ILLYRIANS is an albanian MU stationed in eUSA.


Ekipi i MoD të eShqipërisë, prill 2013:
The MoD team of eAlbania, April 2013:

 

Comments

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 1,981, 07:35

Hajde ishalla po e fitojme kete territor e po e bejme kongresin per kete muaj.

KRIMIKO
KRIMIKO Day 1,981, 07:46

V

Berat Gashi
Berat Gashi Day 1,981, 08:25

V

uliks1
uliks1 Day 1,981, 08:30

V

armando.aka.Zamiri 7
armando.aka.Zamiri 7 Day 1,981, 10:12

v

tori01
tori01 Day 1,981, 13:09

ky prioriteti sikur ishte 1 para pak minutash, apo e kam gabim? 😃

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,981, 13:35

U nderrua sepse i ra vlera.
Nuk mund ta mbajme kot prioritet dhe te rrezikojme qe disa lojtare te coje dem damage qe mund te na hyje ne pune ne nje beteje tjeter.

Sei Kaon
Sei Kaon Day 1,988, 13:30

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.