Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] 13.oktober - 14:30

Day 1,787, 11:07 Published in Slovenia Slovenia by Si Defense Ministry

Spoštovani državljani eSlovenije!

Prosim, borite se v bitkah kjer vaš DMG resnično potrebujemo. Borite se v bitkah kjer je % blizu 50% ali pod 50%. Če so domače bitke nad 55% v našo korist se obvezno bojuj za zaveznike! Ukazi se spreminjajo večkrat dnevno tako da preden se bojujete OBVEZNO preverite zadnji UPDATE ukazov.

Država deli hrano do vključno level 26 na: http://dotabot.net/cen/redna/zahteva.php


UKAZI:

Domače bitke (če je vse pod kontrolo, pomagaj zaveznikom!)Zavezniške bitke

Kanal redne vojske, kjer se deli hrana/orožje in potekajo
(ne)resni pogovori 🙂
Za kanal #redna morate imeti registriran nick.Profesionalna vojska Slovenije


PVS je najstarejša vojaška enota v eSloveniji, saj je nastala že pred več kot dvema letoma. V tem času smo si pridobili izkušnje, ki nam pomagajo pri bojevanju in strategiji. Prav tako z vstopom v enoto pridobiš novi vir informacij o sami igri, njeni mehaniki, podjetništvu in podobnih zadevah, saj je v enoti kar nekaj izkušenih igralcev, ki rade volje razložijo vsak tvoj problem. Vsakodnevno delimo tanke, ob resnih bitkah pa delimo še dodatne tanke. Za vse to je potrebna le aktivnost na IRCu in delo za minimalno plačo v naših podjetjih.Vstop v enoto ni omejen z močjo vojaka ali njegovimi izkušnjami v činu.
Če ti je všeč kar si prebral do sedaj in bi se nam rad pridružil nas poišči na IRCu s klikom na zgornjo slikico!

Slovenian Divison


Slovenia Division je vojaška enota, ki je odlično organizirana, v eSloveniji najmočnejša, svojim članom pa ponujamo užitke ob skupinskem bojevanju, ko se nas zbere vsak dan do 60 članov, ter udarjamo v bitkah po celotnem svetu. Naši člani varčujejo zaloge čokoladic in bazuk, tako da vsake toliko časa, za obrambo naše domovine organiziramo vojaško akcijo, ki ji pri nas ni para.
Prav tako zelo dobro skrbimo za razvoj naših članov, saj delimo polnopravnim članom med 12 in 17 Q6 tankov, ter mlajšim članom do 70 Q5 hrane vsak dan.
Imamo tudi svojo moderno spletno stran in svojim članom ponujamo tudi posebna priznanja SD, ter veliko nagrad za te priznanja!
Obiščite našo spletno stran:
www.sloveniandivision.com

SSF Slovenian Special Forces - Wolves

Ta vojaška enota stoji na temeljih zaupanje, sodelovanja, pomoči (Tako v RL kot v eL), predanosti, ter predvsem zabavi. Vzeli so me takšnega kot sem. Vsako minuto sem vedno bolj hvaležen da sem se odločil za to enoto, saj mi vedno polepšajo dan. Pri njih lahko vedno poiščeš osebo za resen ali zabaven pogovor. Vsakemu iz enote lahko popolnoma zaupaš, saj nihče ne izda tistega kar ne sme.
V njej so tudi močni in izkušeni igralci kot so npr. dkivi, Orca25, Tiln, Vezuv, SymonSaysJump
Vsak dan dobim tanke, ter se družim z njimi na irc kanalu #wolves.si (http://cbe002.chat.mibbit.com/)
Pridružite se nam, zagotovim vam da ne boste razočarani.

SKV
Slovenska kopenska vojska


Enota je nastala v začetku poletja leta 2011 z namenom, da aktivno vključi mlajše igralce v vojaški modul Erepublika. Naši člani nosijo unikatne avatarje, delajo za plačo 50 SIT in 5 q6 tankov (ob proizvodnji 14 na en šiht). Enota je vsak dan močnejša, eslovenski podmladek dohiteva starejše igralce, kar pomeni ''MOČNA eSLOVENIJA JE TU!'' Za vstop kontaktirajte poveljnika Johna Riddicka.
Generali enote so še egorenc, medicinec, lejkos, Matej31 in hardtack.
o7

Black Panthers

Enota Black Panthers je novonastala vojaška enota, ki iz tedna v teden veča svojo vojaško moč. Vedno se borimo po aktualnih ukazih in radi pomagamo članom, tako z nasveti kot s surovinami ali z denarjem. Skupne akcije, ko se dobimo na skypu, so tri- do štirikrat tedensko – takrat dobite q6 tanke za poln wellness, ne glede na vaš strenght, po potrebi pa tudi hrano. Člani v naši enoti ne delajo za 5 sit, kot drugod, temveč dobijo tretjino tega, kar pridelajo (pri trenutnih bonusih je to 5 q6 tankov). Vabljeni!

eSOVA

Smo novo ustanovljena enota, 2. maja, narejena za igralce, ki uživajo v igri in druženju. Med seboj smo vsi enaki, ker vsak izmed nas šteje in si pomagamo, da lahko vsak poskuša zaživeti svoje sanje v eRepublik-u. Člani enote delajo za 5 SIT, vendar si nato izberejo različne vrste plačila, kar jim najbolj ustreza, upoštevati morajo ukaze MoD-a in »streljati« tam, kjer je potrebno. Druženje pa poteka na Skypu, ki pa ni pogoj za vstop v enoto.


Obrambno Ministrstvo
MoD: KaPaVem_x3 [IRC: Plyxi],lutkasaki,tiln

Uporabne povezave
Vodiči
Vodič za novince - Bojevanje
Vodič za uporabo Irca

 

Comments

Master_Blaster
Master_Blaster Day 1,788, 01:26

votajte matkurba o7

Ariston Darth
Ariston Darth Day 1,788, 07:16

o7

cvicekk
cvicekk Day 1,788, 09:53

namesto opisa enot bi lahko napisali kaj pomeni ta bitka v Leguriji....
smo tako zmenjeni z Italijani, Makedonci?
blokada Američanov?
Napad na bonuse?
trening vojna?

-mogoče nadaljni načrt (če ni skrivnost)
???

lp

gobe123
gobe123 Day 1,788, 10:57

vote

cen1
cen1 Day 1,789, 03:16

cvicekk kaj ti ni jasno, po bonus gremo a ne

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.