Ambient on/off

[MZZ eRS] Veleposlaniki

9 Day 2,726, 00:30 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisZunanje ministrstvo se je odločilo, da v tem mesecu zopet uvede veleposlanike. Naloga veleposlanikov bo kot prvo predstavljati Slovenijo v državi, kjer bodo delovali, ter … read more »

[Vlada RS] Predstavitev ekipe - April 2015

34 Day 2,694, 12:09 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis

Pozdrav vsem državljankam in državljanom!

Najprej naj povem, da je prav poseben občutek, ko se kot zaprisežen dvokliker zadnjih mesecev zbudiš v predsednika. Ampak kakorkoli že, ljudstvo je spregovorilo in jaz seveda ne bom ostal nem. Zatorej tem

read more »

[Vlada RS] - Malo mešano na žaru

28 Day 2,687, 11:13 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisSpoštovane edržavljanke in edržavljani, predvsem SmoothZiga,

Si dolgo čakal tole a? :P
1. Vojaške aktivnosti v prihodnih dneh

Nekateri že veste nekateri ne, … read more »

[Vlada RS] - Resource Wars - zaključek

62 Day 2,630, 13:04 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisSpoštovane državljanke, cenjeni državljani!

Z veseljem vam sporočamo, da nam je uspel veliki met. :) Kot že veste, so se v eventu, ki sicer še traja, ampak je za nas že … read more »

[Vlada RS] - Resource Wars

40 Day 2,624, 04:13 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisDrage državljanke, cenjeni državljani.

V prejšnjih tednih so nas admini na facebooku obvestili, da se nekaj pripravlja, v petek pa smo končno izvedeli, kaj je pred nami. … read more »