[MO] Scoala de Aviatie - Raport dupa prima saptamana

Day 4,119, 06:54 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial
Salutari din inaltul cerului!

Ne bucuram nespus ca avem printre elevi membri a 14 Unitati Militare: Acvila, BraveHearts Romania, Dacia Immortalis, Fortele Aeriene Romane, Fortele Armate Revolutionare, Garda Nationala, Garda de Fier eLAM, Haiducii, HAVOC OPS, Legiunea Umbrelor, Soimii Carpatilor, Soimii Patriei, Vanatorii de Munte si Vulturul Negru. Odata cu noii inscrisi in a doua saptamana, la aceasta lista se adauga Gryphon Power Soldiers si Templierii.

Data fiind diferenta destul de mare intre elevi, ne gandim deja la o impartire dupa cum urmeaza:

Grupa A (Azure Team): Absolventi (Wing commander+) si elevi cu elite bonus (lvl 100+)
Indeplinesc toate obligativitatile programului + Cerinte suplimentare: - asteptam propuneri!

Grupa B (Blue Team):
Cerintele anuntate.

Grupa C (Young Wings) - foarte tinerii elevi, level 28 - 50:
Cerinte adaptate: 6 DO si 210 air kills - acceptat fara penalizari;
Bonusuri suplimentare: - asteptam propuneri!

Puteti avea o imagine cuprinzatoare a activitatii Scolii de Aviatie in prima saptamana aruncand o privire in Catalog. Aici puteti cunoaste elevii, aveti ocazia de a vedea distributia si valoarea bonusurilor, prezenta pe chat, la activitati si batalii importante, chiar si o analiza a absorbtiei fondurilor. E limpede ca mai avem de facut ajustari.
Suntem deschisi propunerilor de imbunatatire, de fapt am implementat inca din prima saptamana propunerea unui coleg de scoala care a inteles importanta luptelor in batalii aeriene si a propus un bonus suplimentar in cc/kill. Speram sa incurajeze elevii sa fie cat mai activi pe cerul patriei! Precum stim cu totii, in absenta indelung asteptatei Perceptii (antrenament la air) - singurul mod de a creste in Air Rank este lupta!

La fel de graitoare este scanarea la sfarsitul saptamanii (realizata tot de un coleg aviator) de unde putem vedea cine zboara din toata inima si cine mai are de lucrat la decolare 😛


Am decis ca, in prima saptamana de scoala, niciun elev nu primeste penalizari. Dupa perioada de acomodare, insa, vom scobori sfintele reguli din pod si nu vor exista scuze pentru neindeplinirea DO si 210 air kills saptamanale. Precum am anuntat, doua saptamani consecutive fara aceste cerinte indeplinite duc la excluderea din program.

Daca doriti sa ajutati, localizati cei mai tineri elevi si trimiteti biletele obtinute din weekly challenge (daca va prisosesc), adaugati-i la prieteni - incepeti cu hitNrun - dar nu trimiteti cantitati imense de paine - au locuri limitate in inventar!


Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cu un sfat, avertisment sau vorba buna, comandantilor care au asigurat regimente si DO in air battles, celor care urmaresc chatul si raspund intrebarilor elevilor, tinerilor aviatori care si-au oferit sprijinul (Cerescu pentru formulare si tabele, Iaryn pentru donatia de paine pentru colegi, Bebita999 pentru statistici, tuturor celor care au ales sa doneze alocatia pentru casa q1 colegilor care au mai multa nevoie), sponsorilor mariust1 si ghishae - fara generoasa lor contributie maruntele probleme administrative ne-ar fi doborat cu siguranta 🙂
Multumim, SUB ZERO, vladb, Black Panther si Slevin07 pentru tickete si donatii! Nicolae Crefelean ~(^-^)~

Multumim tuturor “batranilor” care s-au lasat cicaliti, dar au facut posibil acest proiect. Speram ca BNR sa il sprijine in continuare si sa vedem numeroase generatii de absolventi in bataliile importante ale eRomaniei.

O primavara minunata tuturor!


Multumim si uram mult succes tuturor tinerilor aviatori!

Pe cerul nostru, numai prieteni!


Alina V si Georgica.