[MO] Scoala de Aviatie - Inscrieri

Day 4,105, 03:10 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial

Salutari, prieteni!

Fond muzical recomandat

Acest articol se adreseaza cetatenilor relativ noi si celor care au revenit in joc dupa pauze indelungate, celor care au sanse extrem de mici sa concureze cu bine cunoscutii “dinozauri”. La nivel de tara este necesar sa devenim o forta inclusiv in bataliile aeriene daca dorim sa pastram pozitia militara dominanta pe termen mediu si lung. Chiar la nivel de cont individual, este inca posibil sa devenim competitivi in inaltul cerului, unde diferenta fata de batranii razboinici e mai putin covarsitoare.


Primul sfat este sa continuati sa va antrenati la ground pentru ca, in timp, strength-ul acumulat va ajuta sa cresteti in Ground Rank mai repede si mai eficient, dar sa folositi cat mai multe dintre hiturile disponibile in batalii aeriene, urmarind cresterea in Air Rank.
Nu cumparati arme - la air se da cu mana libera!
Stabiliti-va resedinta intr-un oras (Town) cu cat mai putini locuitori si achizitionati minim casa q1 - va ajuta sa cresteti energia disponibila si recuperarea de energy / 6 min.
In prima faza, alegeti air battles pentru Daily Order si medaliile de Freedom Fighter si mercenary, urmariti cu precadere ordinele pentru bataliile aeriene.
Pentru pasionati, de la un anumit rank in sus, la latitudinea fiecaruia, desigur, power pack si blitzkrieg pack sunt indispensabile pentru “vanatoarea” de medalii Sky Hero.

Aici si acum lansam un program care sa incurajeze cat mai multi dintre jucatorii medii si incepatori sa acumuleze Air Rank, sa se dezvolte in domeniul luptelor aeriene ca sa poata ajuta, atunci cand este nevoie, in bataliile aeriene importante.

Conditii de participare:
Apartenenta la o Unitate militara / Regiment din eRO care seteaza DO in batalii aeriene;
Cetatenie eRO
Rank mai mic de Wing Commander (1 673 000 air rank points)
Level maxim - 200
Conturi mai vechi de o luna (ianuarie 2019)


Cum ne inscriem:

Completam Scoala de Aviatie - nick, ID, air rank, conform indicatiilor din formular.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO incepe in fiecare zi de marti. Deschiderea oficiala: 19.02.2019Ce oferim:
- 7000 energy + 1000cc pentru 7 Daily Orders pe saptamana + 210kills pe saptamana (minim 30 kills pe zi la air - se verifica in UM la cresterea in air rank in fiecare marti; initial se va acorda bonusul in energy la inscriere, ulterior va fi conditionat de indeplinirea DO zilnic si minimul de AIR hits.
Casa q1 celor care nu au deja (se va deconta pretul minim de pe piata +2😵
5000 energy + 1000cc pentru 28 de zile consecutive de DO indeplinit - 4 seturi de 7DO
- Bonus pentru rank up - se anunta cu screen shot care arata data eRep:
Airman -> Aviator***** - 500cc
Flight lieutenant -> Squadron leader - 700cc
Chief Master Sergeant -> Wing Commander - 1500cc

- Bonus pentru pozitie in top 100 air kills;
- Bonus pentru participare la actiuni organizate - de trei ori pe saptamana, intr-o lupta anuntata pe telegram si feed-ul eRO - Se va verifica prezenta sau pozitia in top
- Bonus pentru prezenta in bataliile aeriene importante (lupta la ordin) - se anunta cu screen shot din Fighter Statistics din pagina bataliei.

Prezenta pe chat-ul Telegram dedicat este recomandata, este locul unde puteti primi sfaturi in orice domeniu al jocului si informatii proaspete, la prima mana. Ne rezervam dreptul de a premia suplimentar elevii prezenti.

Prima clasa va avea maxim 30 de elevi, primii inscrisi. Numarul de locuri poate fi suplimentat in functie de rezultatele programului si fondurile disponibile. In caz ca locurile disponibile nu se completeaza, vor fi invitati elevi care isi exprima dorinta de a participa in ordinea data de air rank (rank-ul mai mic are prioritate), level (poate fi extins pana la maxim 250), UM eRO ca eventuali participanti.

Odata atins gradul de Wing Commander propunem pastrarea bonusurilor absolventilor pentru participarea la actiuni organizate si prezenta in bataliile aeriene importante.

Cateva reguli obligatorii pentru elevi:
Limbaj civilizat fata de colegi in joc si pe chat;
Lupta conform ordinelor si indicatiilor primite - se urmaresc ordinele emise de MoD; elevii vor lupta de partea eRo in rundele ce trebuie castigate si pentru Freedom Fighter medals in razboaiele de rezistenta care trebuie cedate. Recomandam informarea prealabila, totusi, cei care lupta impotriva ordinelor vor fi atentionati. Abaterile repetate de la ordine cu atentionari ignorate se vor solda cu penalizari: in prima faza pierderea echiparii, ulterior excluderea din programele de bonificatii administrate de guvern.
In cazul neindeplinirii DO zilnic, elevul nu va primi bonusul in paine si cc in saptamana urmatoare. La a doua saptamana consecutiva fara 7DO locul in clasa devine disponibil pentru alt participant.
Bonusurile pentru rank-up sunt conditionate de trimterea screen shot (pentru evidenta si justificarea fondurilor).

Exemplu de SS cu data si rank-upOrice problema legata de administrarea programului poate fi discutata in mesajul comun sau pe chatul Telegram. Eventualele modificari de regulament vor fi anuntate prin articole publicate in MO.

Administratorii programului vor fi Georgica. si Alina V.

Se afla deja in desfasurare Legendary tanks and Aviators of eRomania care recompenseaza, pentru aviatori, atingerea gradelor de Wing Commander pana la lvl 300 si Group Captain pana la lvl 400. Momentan se primesc numai bonusurile din partea BNR. Puteti gasi aici lista participantilor si bonusurile acordate.

Va steptam cu nerabdare inscrierile! Sugestiile si comentariile tuturor celor interesati sunt binevenite.
Pe cerul nostru, numai prieteni! 😃