Ambient on/off

Join the new world

 

[Fordítás] FAIL HQ

Day 1,852, 04:58 Published in Hungary Hungary by BlooHawk01

Sziasztok!
Egy bosnyák elégedetlenkedő ír az EDEN HQ-ról és egyik tagjáról. 🙂
Elöljáróban: A fordítás nem mindenhol sikerült a legjobban.
A kritikákat szívesen fogadom.

FAIL HQ

Az EDEN HQ magas tisztviselői, kifejezetten aSC Nenya mondott néhány badarságot ebben a mini interjúban.

1. Először is, azt mondta, hogy a legnagyobb probléma az EDEN-ben az ország elnökök közönye, ami következményekkel jár az EDEN HQ-ban.

Hogyan lehetséges, hogy az ország elnökök közömbösek néhány hónapja, amit az is mutat, hogy nem akarnak kongresszust biztosítani az országaiknak? Példaként adok neked egy tényt, amíg én voltam az elnök Bosznia-Hercegovinában (továbbá: eBiH) ez év májusában. A kongresszusi választások előtti időszakban nagyon aktív voltam, a kormányunk tagjaival, hogy segítséget szerezzünk az EDEN HQ-tól. Fontos közölni, hogy eBiH ebben az időben csak proEDEN ország volt, még nem volt próbatag sem. Küldtem üzeneteket erepen, hosszú ideje írogattam, de az EDEN HQ egyik tagja sem adott választ a kéréseimet illetően. Habár, jött válasz, a választások napján, valami ilyesmi volt: „Vannak EDEN tagok akik szintén a kongresszusért küzdenek, és ők a mi fő prioritásaink.” Ok, megértettem. Ebben az időszakban Nenya szintén az EDEN HQ-ban volt. Most visszamegyek a közelmúltba, októberbe, amikor eBiH szintén régió nélkül volt és harcolt a kongresszusért. A fő különbség az volt, hogy ebben az időben eBiH teljes jogú EDEN tag volt, és az EDEN fő priorítása eKolumbia volt hosszú ideje. Hogyan lehet kijelenteni azt, hogy eKolumbia előnyt élvez - ugyanabban a pozícióban amiben eBiH volt májusban - egy teljes jogú EDEN taggal szemben?

2. Amikor az EDEN-ból távozó eÍrországról kérdezték, ezt válaszolta: „Az egerek hagyják el először a süllyedő hajót, ügye?”

Azt kell mondanom, hogy így hívni a hűséges tagjait a szövetségnek (amit te képviselsz), nem más, mint sértés. Miért kell megsértenie őket így? Az ír játékosok nagy tiszteletnek örvendenek a szövetségeseik körében, és eÍrország sokszor nyújtott segítséget a szövetségeseinek. Ez az ügy eÍrország és az EDEN között akkor kezdődött amiker ugyanez történt eBulgaria és eTörökország között. Ebben az időszakban az EDEN maga törte szét a saját törvényét, és Nenya az EDEN HQ tagja volt akkor és egyértelműnek látszott melyik úton megy tovább az EDEN – a vesztébe.

3. Amikor megkérdezték, hogy milyen az aktivitás az EDENben és elégedett-e a HQ-val, azt mondta: „Az egyes országok aktivitása és elkötelezettsége a szövetség felé az elnöki választásoktól függnek.” „A HQ tud többet csinálni? Hogyan? Szeretném az összes trollt megkérni - akik nem akarnak elfogadni semmilyen munkát - adjanak választ ezekre a kérdésekre. Senki sem tud belépni közülünk az elnökök felhasználójába, állítani a CoD-t, megbízásokat adni az egységeknek ezekben az országokban. Mi csak kérni és kérni és kérni tudunk.”

Ezzel arra gondol, hogy a szövetség iránti hűség bizonytalan/megkérdőjelezhető, ha sok múlik az elnökválasztáson, nem értem. De ismét, adok egy konkrét példát, hogy nem minden a HQ hátát nyomja, és hogy az elnök nem csinál semmit. Októberben MoFA (külügyminiszter) voltam eBiH-ben, ezért a kormány tagja, és segítséget kértem az RW-nkhez. Szervezettek voltunk és a szövetségesek úgy döntöttek, hogy elküldik az erőiket, hogy segítsenek aznap, mert ráértek – nem volt fontos csatájuk – és akkor jött Nenya mint HQ tag, és ő maga is kijelentette, hogy közreműködik majdnem minden fontos HQban és utasította az elnökömet, hogy ne aznap legyen az RW, hanem inkább másnap és akkor mi sokkal erősebb támogatást/segítséget fogunk kapni az EDEN-től. Muszáj megemlítenem, hogy nem volt semmi támogatásunk másnap?! Mert következő napra, mindazoknak, akik segítettek volna, lett fontos csatájuk és 100-szor hívtam segítséget eBiH-nek az EDEN katonai csatornákon, de nem volt válasz. Ami a második részét illeti, kiderült, hogy senki sem tiszteli az EDEN által beállított utasítást. Ez nem igaz. Hónapokig, a MU-m parancsnokai minden nap állították a DO-t az EDEN HQ új prioritásainak megfelelően. Például ma az aktív EDEN HQ nem frissítette a prioritást, ezért nem tudjuk hogyan segítsünk. Ezek is mind az elnökök hibái?

4. Amikor megkérdezték, hogy az EDEN-t fenyegeti-e az összeomlás, a válassz az volt: „Igen, az EDEN-t fenyegeti az összeomlás veszélye.”

Jó reggelt Kolumbusz. Természetes, hogy felbomlással néz szembe. Mivel a HQ dobta a labdát az elnököknek, az elnökök a HQ-nak, és elveszítjük az összes csatát és nem úgy néz ki hogy ez változni fog a közeljövőben.

5. Amikor megkérdezték mi a szerepe a HQ-nak az EDEN mechanizmusában a válasz az volt: „Az EDEN HQ-nak végrehajtó szerepet tölt be. Csúcs/Summit elnökök azok akik létrehozzák/képviselik a szövetségi politikát, a HQ végrehajtja ezt. Ha nézeteltérésed van a „létrehozás szintjén”/a politika szintjén, a HQ nem tud szinte semmit sem csinálni, kivéve úszni a két fél között. A Summit megtagadta, hogy felelősséget vállaljon és kitartott amellett, hogy a „falevél” HQ birkózzon meg rengeteg megoldatlan üggyel.”

Az igaz, hogy a Summit inaktív, de az nem igaz, hogy a HQ-nak csak végrehajtó szerepe van.
A HQ több ennél. Van elég példánk amelyek arra utalnak, hogy a HQ meghaladja az elnökök hatalmát és megmutatja, hogy a HQ arcátlan. Ha bármelyik elnök nem ért egyet a HQ egyik tagjával, akkor a HQ úgy viselkedik mintha az elnökök trollok, retardáltak lennének, mintha elnökként el akarnák távolítani őket a HQ pozíciójuktól. A HQ tagok ezekben a pillanatokban járnak el rendkívül felelőtlenül, és nem figyelnek arra, mit mondanak az elnökök. Hogyan tudnak az elnökök felelősséget vállalni a HQ tetteiért? Hogyan tudja egy elnök megmagyarázni a játékosainak, hogy felelős azért, hogy nincs az országának kongresszusa, mert a HQ nem akarta elfogadni a kérését - a nap prioritását?
Egy kis reklám:
Ha még nincs pártod, vagy esetleg nem érzed magad jól a jelenlegi pártodban, szívesen látunk a Wekerle Sándor Polgári Platformnál!

 

Comments

AntiPlato
AntiPlato Day 1,852, 05:09

első

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,852, 09:47

vote köszi

Covfefe
Covfefe Day 1,852, 10:09

suna+

Jorek Byrnison
Jorek Byrnison Day 1,852, 13:13

Így tovább önfejű

BlooHawk01
BlooHawk01 Day 1,852, 14:58

köszi 🙂

BlooHawk01
BlooHawk01 Day 1,852, 14:58

: )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.