Ambient on/off

Join the new world

 

[briga] Teoria Salamului

Day 1,853, 01:27 Published in Republic of Moldova Romania by Osama Bri GadierUrmăresc distrat recenta încercare de "schimbare la faţă" a lui Norman Asante. Mă distrează în special cât de tare se screme să nu dea în clocot... (din nou) prin comentarii la adresa "dushmaniilor de clasă" şi să revină la starea sa incipientă de "hominis disperatatus" de viaţă. Recunosc... greu... dar reuşeşte... deocamdată... dar garantat, nu mult timp:))

În general am anumite reţineri vizavi de genul ăsta de "invitaţii la dialog" - de despicare în patru a chibritului "felozofal". Personal, împart autorii acestor momeli intelectuale, în două mari categorii: în curioşi notorii, dornici de a-şi astâmpăra veşnică foame de cunoaştere a naturii umane şi cei care aşează oamenii în categorii prestabilite şi care, cu un aer de superioritate, vor să demonstreze că ştiu, văd, cunosc TOTUL, mai bine decât semenii lor inferiori chiar dacă ei înşişi nu sunt altceva decât nişte simpli "pseudo", aka "copy-paste philosophers".
În prima categorie l-aş aşeza pe maestrul Maniu care a devenit notoriu prin incitantele sale invitaţii la dialog. Omul este un curios notoriu care iubeşte atât de mult natura umană încât nu ezită nici un moment să-şi exprime mirarea şi admiraţia faţă de DÂNSA... scormonind frenetic în cele mai ascunse unghere ale conştientului şi chiar a subconştientului "homo erepublikanus-ului"

Autorul inepţiilor din articolul în discuţie, definitiv, intra în a doua categorie. Şi asta nu pentru faptul că-l cunosc dar pentru că nu încetează nici o clipă să-mi confirme că şi Florin Salam are şanse să devină sociolog, filozof sau pshiholog eminent. În lumea îngustă a autorului, binenteles:)
De la bun început autorul ne trasează propriile viziuni şi puncte de pornire ale discuţiilor ca reguli de facto nelăsând nici o posibilitate de driblare în terenul ales de el. "Astea-s regulile asta discutaţi fraierilor".

Cu ajutorul microscopului "vestului sălbatic" el ne "invită" să-l punem sub lupa pe "moldoveanus erectus" - mai exact pe "moldoveanus erepublikus" şi asta ar fi ca şi când am afirma că omul şi boul se trag amândoi din aceeaşi maimuţă. Şi că boul ar avea aceleaşi sclipiri în ochi la vederea unei perechi de ujere ca şi omul uitând de fapt că tocmai asta-i diferenţiază.
Omul, lipsit de un simţ olfactiv atât de dezvoltat ca şi al boului nu percepe semnele intrării în călduri ale vitei aşa că a suferit o transformare la nivel de subconştient. Şi, ceea ce pentru distinsul bou - un ujer are o semnificaţie banală şi este un simplu "aparat de hrănire" - pentru om a devenit o sursă de inspiraţie poetică şi obsesie sexuală. Că deh... nebănuite sunt căile perpetuării speciei:) Nu?

Totuşi... în a doua parte a prezentării, "distinsul" autor, o cam da cu mucii-n fasole deoarece, dacă ne luăm după el, ceea ce ne caracterizează pe noi prostii majoritari este(una din două): ori că iubitele noastre au fost toate curve sau... că suntem gay. Şi că cele patru caracteristici atât de rare şi care(în opinia lui) ne-ar transforma în abstractul om perfect sunt: smart, nice, funny şi hot(conform microscopului sau occidental).

Ok... înţeleg că prima categorie ar fi în stare să zboare cu limba scoasă după o pereche de silicoane dar a doua... să-mi fie cu iertare... încă n-am văzut un gay să saliveze la vederea unor aparate de produs lapte. Dar eu îl înţeleg... probabil că îşi raportează teoria la trăirile personale:)) Nu mă bag:)

Aşa că... ce mai rămâne să dezbatem pe marginea articolului "onorabilului" soci-olog? Nimic domnilor! Din orice unghi decent am aborda teoriile-i manelo-salamiene am ajunge la aceeaşi concluzie: "fără număr, fără număr". Zarurile au fost aruncate înainte de a începe jocul propriu-zis.

Dar totuşi... pentru ca tradiţia erep aşa o cere şi pentru că trebuie să trag şi eu o concluzie "dashteapta" am să vă fac câte un cadou...Boobs for men...Boobs for women...

And...Boobs for Norman...Sexy haa??😁Aaaa... si ca sa nu uit... eu judec cu capul dar... NU JUDEC pe nimeni. Analizez, verific, trag concluzii si... dau sentinte direct:) Ca orice om normal, dealtfel:D

 

Comments

direct x
direct x Day 1,853, 01:42

mie nu-mi place salamul. e plin de o gramada de chimicale. mie-mi place guta si cu feCIOARA-su.
http://www.youtube.com/watch?v=CsJy5uB0SFc

Norman Asante
Norman Asante Day 1,853, 02:38

In orice caz, iti mulțumesc ca nu ai comentat si in articolul pe care-l citezi si ne-ai lasat sa discutam acolo calm si civilizat.

direct x
direct x Day 1,853, 03:30

o sa incerc sa explic link-ul chiar daca deviez de la subiectul articolului. In principiu nu ascult manele, asta mi-a atras atentia din 2 motive. atitudine posturala si siguranta de sine. daca ma gandesc dpv sociologic la cine am mai vazut aceeasi atitudine, este un singur popor care se mai muleaza pe aceeasi atitudine posturala ca sa nu mai vorbim de siguranta de sine. e o paralela poate fortata, dar asta am vazut eu la ei si n-am vazut nici la italieni, germani, francezi, olandezi si chiar....

direct x
direct x Day 1,853, 03:34

englezi. Ma refer la americani. Daca o sa-i vedeti intr-un grup eterogen, o sa-i vedeti ca ei sunt aia care vorbesc cel mai tare, ca gesticuleaza cel mai mult, ca se bucura de fiecare moment in parte si ca din fiecare por al lor transpira un sentiment de siguranta. la fel cum transpira si caracterele din link-ul pe care l-am dat. poate ca dincolo de limbaj, si de mesaj, ar trebui sa invatam si noi ceva de la astia. atitudine.
scuze briga pentru commenturi...

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,853, 07:53

Boobs for Norman)) and not only boobs))

NoOnexRO
NoOnexRO Day 1,853, 10:11

Eu cred ca Assante se pregateste de prezidentiale. Va fi amuzant de observat experimentul.

Mitzoi
Mitzoi Day 1,854, 23:54

prezidentialele-s pe 5?..hehe, e timp... : ]

Matreazza
Matreazza Day 1,854, 03:55

Bre nea Osama, la faza cu gay-ul si salivatul in fata aparatului de produs lapte este mult de discutie. Aici vorbim de activitatea aparatului si gradul de infometare al gay-ului. Daca n-ai vazut tu, nu inseamna ca e imposibil. Ințăleji matale?

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,860, 04:06

iti dau un vot acum inainte de craciun ca oameni suntem si noi!
credd ca ai arsuri mari din cauza fierii ! se gasesc medicamente!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.