Ambient on/off

Join the new world

 

[Black Friday] Reduceri de 99% la Revista Presei Zilelor 1827 şi 1828

Day 1,830, 00:33 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Dacă tot e Black Friday, azi e 99% reducere la Revista Presei! Citiţi acuma înainte să terminăm stocul!

Având în vedere că în ziua 1827 au fost scoase puţine articole, ne-am decis că ar fi mult mai bine să scoatem Revista Presei pentru două zile, incluzând aici şi ziua 1828, care a fost mult mai interesantă decât precedenta. Astfel, notăm o revenire în erepublik, multe articole care conţin poze amuzante, aviz celor care “citesc” articolele uitându-se doar la poze 🙂 plus un interviu cu doi omuleţi care s-ar putea să vă pară cunoscuţi. Avem şi un articol trist, din păcate şi ar mai trebui menţionat un debut in presă, cel avut de MrKaoos.La articolul zilei, avem o revenire, scrisă cu mult umor şi autocritică. Oanaok ne povesteşte ce prostioare a făcut pe aici, la prima ei experienţă din erepublik. Merită sa postăm şi un citat amuzant din articol : “Din vagi amintiri, îmi amintesc cum am intrat într-un partiduleţ şi cum după ce am candidat la preşedenţia lui, am reuşit să o câştig. Cu partidul nu a fost aşa de greu. Deşi odată ce am devenit preşedinte de partid nu mai ştiam exact ce trebuie să fac ..”VeCinu21 debutează în presa e-românească prin acest articol, unde ne spune ceea ce doreşte să prezinte în ziarul său de acum încolo, adică doreşte să ne transmită valorile Dreptei Naţionaliste.

VladyBoy nu se lasă nici el aşa uşor, aşa că debutează şi el în presa e-românească, anuntându-şi candidatura la Congress, dar singura problemă este că partidul din care face parte nu este în top 5 şi nu poate propune candidaţi. 🙂Dacă ieri (ziua 1827) am avut două debuturi în presa e-românească, astăzi avem doar unul. MrKaoos ia un pix şi o foaie şi începe să scrie primul său articol, unde compară povestea unui vas de croazieră cu lumea politică, povestea arătând dezinteresul politic şi ca urmare scena politică va fi “administrată” mereu de aceiaşi jucători. Deşi un debut, acesta este unul dintre cele mai bune articole ale zilei.Kelstein apare iarăşi în presă, unde de data aceasta ne învaţă cu ce se mănâncă modulul politic.Darkslowstar vine în faţa mâtzelor cu un articol din postura de preşedinte al Mâtza, unde le mulţumeşte tuturor celor care l-au votat şi îşi anunţă planul de conducere a partidului pentru următoarea lună şi încheie articolul spunând că doreşte ca liniştea să revină în comunitatea românească.

Dacă Darkslowstar, a venit în faţa mâtzelor cu articolul de mulţumiri şi planuri, Reddog Raul a scris un articol unde-şi prezintă demisia şi trage un apel către conducerea TMP, ca să nu mai permită accesul cruciaţilor pe chatul partidului, deoarece fac mai mult rău decât bine partidului.

Mai departe, avem o idee propusă de Zero0000ZERO000, care nu pare a fi prea realistă..

Ministerul Afacerilor Externe, ne anunţă prin acest articol că este finalizat Corpul Diplomatic al României şi ne prezintă lista cu ambasadorii care vor reprezenta eRomânia peste mări şi ţări.

Luis Elvis a observat că mulţi îşi schimbă partidul politic destul de frecvent sau că fondează partide noi, aşa că văzând acestea, îşi dă seama că este o modă să te joci cu partidele. Paradoxal, chiar el recunoaşte că nu a fost membru “decât la” PL, TMP si acum la PM.

MugurCosmin prin acest articol lansează consiliul de coordonare al Templierilor şi le aminteşte colegilor de partid că mai sunt două zile până la lista finală pentru alegerile pentru Congress.Într-unul din cele mai pline de “imaginaţie” articole, Milanezu a lansat această … chestie, care a mai luat si 11 voturi.

În articolul publicat de dragos1bdv, aflăm 10 legi ciudate despre sex . Iar unele dintre ele sunt chiar ciudate, nu glumă.

Omae văzând că lumea evită să vorbească despre naţionalism şi patriotism în articolul lui Adiemus, maestrul Zen, a luat peniţa şi a început să aşterne pe foaie nişte întrebări, unde speră să afle un răspuns.

Andre.Andre ne prezintă două poze sugestive într-un articol scurt şi la obiect.

Taromon ne anunţă în articolul său că încă nu s-a încheiat concursul organizat de el şi în afară de asta, mai publică nişte poze foarte amuzante. Vă invităm să le vizionaţi! 🙂

Aici avem să vă prezentăm un lucru foarte important (dacă ne e permis să glumim puţin 🙂 ).
Nici nu ajungem bine la minister că ne trezim cu DanySpataru care ţipa “la o parte, domne! Îs de la presă! Şi am venit să iau un interviu comun celor doi miniştrii.”

BeznaWarrior a venit cu un nou articol scris în stilul de acum caracteristic, iar titlul este cât se poate de promiţător : Ironiile fine cu tastatura noua se tine.

Mai departe, avem un articol foarte interesant postat de 0000ZERO0000. De apreciat faptul ca a precizat sursa, lucru care de multe ori nu se întâmplă.

severusl ne prezintă o poză nostimă la Picture of the day.

VeCinu21 a scris un articol patriotic, în care face apel la trezirea conştiinţei naţionale.Ziare ale Unităţilor Militare româneşti :

FAR (recrutare: N/A) |
FSR (recrutare: N/A) |
FAR Bravo (recrutare: N/A) |
Vulturul Negru (recrutare: ON) |
Iron Cross (recrutare: ON) |
Romania Unita (recrutare: ON) |
Nemesis (recrutare: N/A) |
Gryphons Power Soldiers (recrutare:N/A) |
Praetorian Guard (recrutare: ON) |
Dracones (recrutare: ON) |
Forţele Militare Române (recrutare: N/A) |
Octogon (recrutare: ON) |
Legiunea Umbrelor (recrutare: N/A) |
Garda de Fier (recrutare: ON) |
Templierii (recrutare: N/A) |
Vanatorii de Munte (recrutare: ON) |
Nemesis Galaxy (recrutare: ON) |
Haiducii (recrutare: N/A) |
Cruciaţii (recrutare: N/A) |
Braţul de Fier (recrutare : ON) |
Şoimii Patriei (recrutare : ON) |
Forţele Terestre Române (recrutare : ON) |
Garda Naţională (recrutare : ON) |

Dacă doriţi să recomandaţi articole româneşti din alte e-ţări, semnalat linkuri aiurea, sugestii şi reclamaţii, sunteţi rugaţi să folosiţi secţiunea de comentarii sau puteţi trimite un mesaj unuia dintre cei doi miniştri, Fagiani şi mib_boby.

 

Comments

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,830, 00:57

fain 🙂

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,830, 00:57

fain 🙂

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,830, 01:09

o7

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,830, 01:11

foarte tare@!

C.G.R
C.G.R Day 1,830, 01:29

english pls

VLAD CNEAZUL
VLAD CNEAZUL Day 1,830, 01:40

fain ?
fain !

WayMilky
WayMilky Day 1,830, 03:36

o7

TheDarkDay
TheDarkDay Day 1,830, 03:48

41 cu 1241

MrKaoos
MrKaoos Day 1,830, 05:08

o7 🙂

flo82is
flo82is Day 1,830, 08:23

o7

Alina V
Alina V Day 1,830, 08:40

o/

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Day 1,830, 10:40

o7 ?
o7 !

kesadzija
kesadzija Day 1,830, 12:31

Black friday o gluma proasta

Naufragiatu
Naufragiatu Day 1,830, 16:17

ma tot uit la articolele astea, ma uit la alea a lu' FAR si nu vad unde are vreunul recrutarea on

Ministerul Media
Ministerul Media Day 1,830, 21:20

Fixed.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.