Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

A Weapon of Mass Construction & Mass Destruction

Hai cu bugurile Don Plato!

22 4 days ago Published in Romania Romania Warfare analysis Warfare analysis

.
Considerand faptul ca imediat dupa introducerea Turneului pe Regimente serverele si bazele de date eRepublik au crapat in stil consacrat - Plato, de rusine, ne-a dat la read more »

Invitatie la Turneul pe Regimente

58 Day 2,802, 22:27 Published in Romania Romania Warfare analysis Warfare analysis

.
Acest Articol se adreseaza jucatorilor care nu fac parte dintr-o Unitate Militara, sau care sunt membri ai unor Unitati Militare ce nu pot intocmi un Regiment complet pentru Turneul de saptamana viitoare. Jucatorii read more »

[zmeuNY] Democratia

108 Day 2,771, 23:32 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

.

Acum mai bine de doua mii de ani Aristotel spunea omenirii ca democratia este regimul saracilor, intrucat cei bogati sunt mult mai putini decat cei saraci. In acest fel, cei mai slabi si mai multi vor avea mai multa putere.[/read more »

Cum s-a spart PUSCULITA

89 Day 2,768, 22:01 Published in Romania Romania Warfare analysis Warfare analysis

.
Proabil toata lumea stie ca in ultimele 2 luni au fost adunati si scosi din Visterie de catre dicatorii ionutzd, elbandido (oare read more »

[Remember] Cum se voteaza inteligent

13 Day 2,755, 21:21 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

.
M-am hotarat sa incep o serie de publicatii in care voi aduce in prim-plan diferite Articole si Debateri din trecuturile eRepublikului. … read more »