Ambient on/off

Join the new world

 

[МВнР] Крайно обновление за всички! (и дъра-бъра)

Day 1,922, 07:21 Published in Bulgaria Bulgaria by Ministry of Foreign Affairs BGЗдравейте!

Този път статията е по-кратка 😃... поне така ми се вижда на мен. Първото нещо е новият банер, ЙЕЕЕЕЕЙ. Знаех си ,че опитите ми ще се увенчаят с някакъв успех и за това някой се смили и отдаде част от времето си за малко обновление.

Благодарим на Skyrunner7 за положения труд!
Всяко министерство е с различен по цвят банер, както и с различно “лого” (надявам се скоро да успеете да видите всички тях). Те са свързани, тоест ще можете да прескачате от вестник във вестник 😃

Предполагам, че ще има възражения защо съкращенията са на английски. Видяхме коментарите, помислихме, но все пак се спряхме на английските. Ако някой гражданин е крайно недоволен от този факт- ние сме отворени да разгледаме и нови проекти, но наистина да е нов проект, с готов пример, а не само на думи “да е на български” ако може 🙂 , защото ние сме крайно доволни от сегашния резултат и е стъпка напред! Не сме имали обновления от много време.

Също така се надявам до няколко дни заместниците ми да ви представят скрийн-шотове и резюме от Международната посланическа среща 😃. След като публично ги порицах им казах, че ако искат среща- то трябва да си организира всичко абсолютно сами 🙂 По една или друга причина, впрегнаха сили и се надявам на хубави резултати! Поканена съм ,така че ще наблюдавам с интерес. Ah, my minions
еАвстрия изпитват проблеми с лоши ПТО-та. Очевидно желаещите гражданство слагат tinyurl линк (като например пишат, че е презентация, вестник, някой, който да гарантира за тях ит.н.), но всъщност при кликането се оказва, че директно приемат гражданина. За това конгресмените не бива да кликат на подобни линкове, без да са сигурни в човека. Една причина за това е, че човекът може да прати съобщение в играта, пишейки, че е за нещо тотално различно, а накрая се оказва, че му приемате гражданството.
Не е лошо всички да внимават вече.

Покрай случващото се при австрийците, еГермания е спряла приемането на каквито и да е граждани. Една от причините е точно новият метод, а от друга страна са чули достоверна (според тях) информация за опит за ПТО на еГермания.
От еФранция научаваме, че имало поне 10 кандидат-членки за СоT в момента о.О 😃 Много сме популярни. Признават, че и те са заинтересовани, но вероятността не е много голяма според тях да станат член. Посочват и, че ще става все по-трудно да се справяме с толкова много страни в 1 съюз.
Посочват 2 основни пътя пред себе си- или да преговарят с еПолша за регион, след което да си организират една тренировъчна война с Великобритания или Белгия. Вариант две е да се опитат чрез въстания да освободят поне 1 регион и да започнат преговори със съществуващите съюзи.Испанският кабинет трябваше да излезе с официално извинение към гражданите, заради една статия от тяхното Министерство на правосъдието. Първо се извиняват на всички жени, а след това и на играчите им към цяло. Статията в оригинал е трябвало да бъде само за референдума им дали да има конгрес и извън играта.

Обидната статия започва в началото с обяснение, че статията е важна. После се казва, че е направена като история/приказка, защото щом хората играели Ерепублик, явно не са Провесори или нещо подобно.

Авторът дава и 10 точки, които би трябвало да помогнат при избора на отговор За или Пторив този външен конгрес. Точка първа- предложението идва от жена... Точка 😃 Общо взето до края има още 1-2 неща, но това са най-големите изцепки. Не пишат дали са отстранили автора.Статии за четене:
[POLL] Vote For New Erepublik Countries [GR/EN]
eJapan Anime Awards 2012 ( voting )
Miss eLatvija - BALSOŠANA!!!
[Miss eRepublik] Оголошення міс е-України
Colombia es el #1 Mundial
DarkMistressTheExecutrix
Министър на външните работи
 

Comments

polk.BDrangov
polk.BDrangov Day 1,922, 07:22

Браво! Хедъра е трепач : )

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,922, 07:22

великана освен да лапа можел и да рисува

ФАЛА

Morrpheus
Morrpheus Day 1,922, 07:25

Което си го можете си го можете.
Браво!

LitoII
LitoII Day 1,922, 07:28

И на мени ми аресвЪ ^^

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,922, 07:33

Можело и с добро 'начи : ))

Радвам се, че ви харесва в такъв случай : ))

etljo stnov
etljo stnov Day 1,922, 07:34

Може ли линк (дори като картинка) как изглежда подобна връзка за директно приемане на гражданството към tinyurl.com ?

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Day 1,922, 07:41

За съжаление не са я показали, за да не се разпространи... евентуално мога да попитам и да я дадат.

MHoropykua IIIuBa
MHoropykua IIIuBa Day 1,922, 07:36

Мхм добре е : )

Krum III
Krum III Day 1,922, 07:53

Банерът е страхотен, но тия бутони на латиница ми вадят очите.
ПБ, МВ, МВнР, ММ, МИ, МФ, ДК, НС

Какво им е на тези съкращения?

Може да се сложи още един ред бутони с тях, да се уголемят сегашните или да се намали шрифта, така че да се поберат и латинските, и българските съкращения.

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Day 1,922, 08:02

Честно казано не мисля, че бутони на 2 реда ще изглежда добре. На българските съкращения им няма абсолютно нищо и си прав. В това решение наистина преобладава мнението на първите 3 кабинета (тоест на хора, които са били Презита, МВ или МВнР), защото при контактите се използват само английските и от официална гледна точка ни се струва малко по добре. Ако повечето хора кажат на български, винаги можем да предприемем нещо.

Iliya The Great
Iliya The Great Day 1,922, 08:09

Браво за труда! 🙂

NKFV Day 1,922, 08:31

Comment deleted

NKFV
NKFV Day 1,922, 08:31

Шефке, дека е подкрепата?

ПП - Великана Пикасо але, але!

Mrs NoLimit
Mrs NoLimit Day 1,922, 08:38

Подкрепа?

bakalin
bakalin Day 1,922, 08:54

И поради что се страмим да се наречем българи?
И да ползваме нашият си език?

Valentin Krastev
Valentin Krastev Day 1,922, 08:54

Тревисто зелена подложка, грозен лавров венец, бутони на латиница ...

За мен е кофти! Помолете Валери да ви помогне.

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,923, 14:50

Тшб мързи ли те бе :С

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,922, 09:16

Валентите, относно бутоните - вземете пример от всички други страни. Всички те използват аббр. на английски, поради простата причина да могат и чужденците да се ориентират.

Valentin Krastev Day 1,922, 09:35

Comment deleted

Valentin Krastev
Valentin Krastev Day 1,922, 09:36

все си мислех, че обръщенията на нашият президент, отчетите на нашето правителство и министри, са насочени основно към нас, а не към чужденците ... преди да улесняваме чужденците в навигацията на официалните български статии, е по-добре да улесним българите ... иначе защо някога сте се борили и превеждали играта на бг? да си я бяхте оставили на английски! тъкмо по-лесно щеше да е на чужденците сега ...

Kpakpa Day 1,923, 11:29

Comment deleted

Kpakpa
Kpakpa Day 1,923, 11:30

Не съм разузнал ВСИЧКИ други страни, но дори само страницата на испанското правителство доказва с липсата на надписи на английски, че твърдението горе е невярно. Хората си ползват родния език. Само него.
Предлагам и ние да се съобразим с нуждите на мнозинството хора, четящи и коментиращи българските правителствени статии.
Колко чужденци изказаха задоволство, че надписите са на английски и това ги улеснява? Колко латиноамериканци - наши съюзници? Руснаци? Македонци?

Kpakpa
Kpakpa Day 1,923, 11:34

Ако българите, които не са наясно с политическите абревиатури в английския, могат да се ориентират като нацъкват бутоните един по един, за да ги разгледат, то тогава дали не го могат и чужденците?

nekrofila
nekrofila Day 1,923, 23:17

Хубаво е банерчето, само дето е копи-пейст от унгарското. :Д

nekrofila
nekrofila Day 1,923, 23:22

Сега забелязвам и един пропуск при копирането. :Д
При тях бутончето на текущия вестник е потъмнено.

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,923, 23:52

Подобни са, но не е копирано.

nekrofila
nekrofila Day 1,923, 00:12

Ти сериозно ли? Що ме караш са да те троля още повече?

Същия дизайн, същият жълт кант, същите бутони, същите надписи (голям на роден език и малък на английски, разположени по еднакъв начин).

И сигурно си го измислил сам без никога да си виждал техният. :Д

Biropiec
Biropiec Day 1,923, 05:54

Да живее дъра-бърата!!!

Miro Infinity
Miro Infinity Day 1,924, 00:00

Банерът е истински шедьовър !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.