Ambient on/off

Join the new world

 

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ВОЈВОДИ ТЕТОВО

Day 1,821, 11:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by NENODS

Дојде време кога мора да си помагаме еден на друг, кога треба да им се помогне на сиромашните, оние кој во овие студени денови немаат со што да ги облечат нивните деца, кој немаат со што да се згреат во оваа ладна зима кој ни престои...
Поради оваа причина навивачката група '' ВОЈВОДИ '' го повикува секој граѓанин на Тетово, секој ВОЈВОДА, секој МАКЕДОНЕЦ во среда 21.11.2012 13 ч во црквата св.'' Кирил и Методиј '' да дојдат и да донесат се она што мислат дека во нивниот дом е вишок, а би можело да помогне и да се најде кaј некои семејства кој можеби баш тоа им е неопходно и им фали.
Би ни било чест доколку ова сите го сватите серизоно и дојдете во среда масовно да помогнете !

Со почит ВОЈВОДИ - ТЕТОВО

 

Comments

NENODS
NENODS Day 1,821, 11:31

За шаут ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ВОЈВОДИ ТЕТОВО
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2157042/1/20

TheTrendoReborn
TheTrendoReborn Day 2,894, 10:38

thranin

KocoskiMKD
KocoskiMKD Day 1,821, 11:39

Со верба во бог, Војводи до гроб!!! о/

Apo Nenormalnio
Apo Nenormalnio Day 1,821, 11:44

\o
подршка.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.