Парадоксално

Day 1,287, 21:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Nash M

Сведоци сме дека секојдневно во битките се постигнува огромно ниво на инфлуенс независно за кои играчи се работи и од која земја доаѓаат, па конкуренцијата за battle hero achievement е исклучително голема.

Се наидува на фрапантни статистики од по неколку милиони инфлуенс по играч, но има и такви кои успеале со смешно ниво на damage да стигнат до солидно достигнување.

Прилог:
erepublik-market.com/battleHeros.html