Hintergrund an/aus

Pershendetjet e fundit!

56 Tag 1,934, 17:36 Veröffentlicht in Albania Albania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Po ju shkruaj shkurtimisht dhe me nxitim ne mungese te kohes si ish-Presidenti i muajit Shkurt per t'ju sqaruar pak ne lidhje me disa gjera qe kane rendesi per … mehr »

Falemnderit!

125 Tag 1,923, 10:10 Veröffentlicht in Albania Albania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Versioni Shqip

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Dua t'ju falenderoj nga zemra per sakrificat, mundin, guximin, vrullin, dhe frymen vellazerore qe treguat ne betejen e djeshme ndaj … mehr »

Kabineti i Qeverise se Shqiperise Etnike per Muajin Shkurt 2013

65 Tag 1,905, 09:38 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Te dashur Qytetare te Shqiperise, bij e bija te Arbrit, nipa te Kastriotit!

Falemnderit per respektin dhe besimin qe patet tek une duke me votuar si President te Shqiperise Etnike!

Jam teper i mallengjyer dhe i gezuar njekohesisht qe me … mehr »

Rrofte Shqiperia Etnike!

61 Tag 1,902, 15:46 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Te dashur Qytetarë të Shqiperisë, bij e bija te Arbrit, nipa të Kastriotit!

Uroj që të gëzoni shëndet Ju dhe familjet tuaja. Sic jeni ne dijeni, Lidhja e Arbrit dhe Partia Revolucionare me kane vene para pergjegjesise dhe njekohesisht me kane

mehr »

Rikthim???

57 Tag 1,900, 16:30 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Motra e Vëllezër, miq e shokë, bashkëkombas, Nipa të Kastriotit!

Para pak kohësh u largova nga loja. Arsyet pse i dini e s'po zgjatem. Turqit, pas 500 vite eksperiencë (kështu po e quajmë) me shqiptarët kanë nxjerrë një thënie që sintetizon sipas

mehr »