Hintergrund an/aus

Запознај го Букефал од моја перспектива

28 Tag 1,901, 15:59 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Решив да напишам една статија за кандидатот на следните избори BucephalusIII. Пред се статијата ја пишувам како другар спрема другар за да му помогнам луѓето односно играчите да го запозн

mehr »

Ултимативен Патриотизам

36 Tag 1,836, 04:58 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ултимативен патриотизам НЕ Е да живееш во беда во својата држава бидејќи не сакаш да земеш пасош на туѓа иако тоа книжуле ќе ти овозможи да чистиш тоалети на запад и да земаш х2 од тукашната просечна плата. Ултимативен патриотизам НЕ Е … mehr »

MNA РЕГРУТИРА !!

25 Tag 1,821, 08:49 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и се

mehr »

МНА Регрутација

25 Tag 1,685, 07:46 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здраво народе.

После долго време се решавам да напишам повторно статија. Мене ми се падна честа да ја објавам втората регрутација на Македонската Народна Армија (МНА).

Во оваа регрутација бараме играчи со минимум 3.000 сила играчи со кои ке го

mehr »

Интервју со UNISTUVAC.MKD

42 Tag 1,666, 16:58 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Во моето ново интервју, второ по ред со големо задоволство и чест ќе ви го преставам еден од најважните луѓе за МНА,еден од моите најдобри другари а воедно и еден од најдобрите играчи во играва - UNISTUVAC.MKD. Најпрвин сакам да му се заблагод

mehr »