Hintergrund an/aus

Join the new world

 

MNA РЕГРУТИРА !!

Tag 1,821, 08:49 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republik Mazedonien (EJRM) von ZecOrigins

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и секоја единицата така и МНА си има свои правила кои се важни и треба да се почитуваат. Од играчот се бара следново:

- редовност на нашиот чeт канал МНА
- носење на аватар (подолу ке ви бидат прикажани аватарите)
- на чатот нема карање, навредување, крадење или било какво несоодветно однесување
-На чатот се носи ТАГ !

За да добивате тенкови од единицата потребно е:

- Да работите во наши фирми
- да присуствувате на барем еден удар што ке биде организиран дали од државата или само од МНА
- да мавате таму каде ке ви се нареди (следење наредби на удар каналите според вашата дивизија)
-ТЕНКОВИТЕ СЕ ДЕЛАТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ФФ-ТО (130фф=13тенка ку7)
- Удари има секојдневно без разлика дали се организирани од Државата или од самите нас


АВАТАРИ :
http://i48.tinypic.com/1zzgj6s.jpg
http://i46.tinypic.com/sn02rn.jpg
http://i49.tinypic.com/33p3rti.jpg

 

Kommentare

ZecOrigins
ZecOrigins Tag 1,821, 08:50

за шаут :
MNA РЕГРУТИРА !!
http://www.erepublik.com/en/article/mna--2156938/1/20

Long Live Brotherhood
Long Live Brotherhood Tag 1,821, 08:51

o7

ApocalipseMNA
ApocalipseMNA Tag 1,821, 08:52

o/

Gjurgja
Gjurgja Tag 1,821, 08:55

o7

Palavko
Palavko Tag 1,821, 08:56

Дали имаме МЗО ?! [ PAL ]
http://www.erepublik.com/en/article/-pal--2156865/1/20

Palavko
Palavko Tag 1,821, 08:57

btw o7 🙂

CAT DADDY
CAT DADDY Tag 1,821, 08:57

o7

D S D
D S D Tag 1,821, 09:03

o7

L!quid0
L!quid0 Tag 1,821, 09:04

o7

goce.bs
goce.bs Tag 1,821, 09:10

da ne bev vo TIGRI ke dojdev

kokan p
kokan p Tag 1,821, 09:19

o7

dasboot.mkd
dasboot.mkd Tag 1,821, 10:23

go nema mojot avatar, nema vote xP
o7

GeoSainnt
GeoSainnt Tag 1,821, 10:49

silver shields regrutiraat za podetalni informacii #silvershields

BOOM B00M
BOOM B00M Tag 1,821, 12:19

o7

TRTE T
TRTE T Tag 1,821, 13:26

o7

ORIGINAL MKD
ORIGINAL MKD Tag 1,821, 13:29

o7 😃

iPocahontas
iPocahontas Tag 1,821, 14:11

o7

Tolepasa
Tolepasa Tag 1,821, 14:24

o7

12acimurtSainodecaM
12acimurtSainodecaM Tag 1,821, 14:25

i jas sum MNA

Ivooo Kos
Ivooo Kos Tag 1,821, 14:42

Ahhhhh, do koga li ke ve PRCame : )

MASKADEL
MASKADEL Tag 1,821, 14:55

o7

B a z e
B a z e Tag 1,821, 15:13

o7

mandanata
mandanata Tag 1,821, 15:19

o7

BugsMoney
BugsMoney Tag 1,822, 08:41

о7

само ме интересира кого регрутирате? : ) играва изумира нови играчи нема, а од тие што ги има се повеќе се откажуваат или преминуваат во двокликаши..

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.