Hintergrund an/aus

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine.

17 Tag 2,199, 11:37 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine. Dokument i zbuluar ne arkivat e Vienes.

mehr »

Raport i punës së deritanishme të ministrave

11 Tag 2,158, 05:09 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenPërshëndetje. Ky është një raport i punës së deritanishme të ministrive të Qeverisë së Tetorit, 2013, e udhëhequr nga Presidenti Kthetra Alb.

Ministria e punëmehr »

[LeA] Zgjedhjet parlamentare

15 Tag 2,135, 15:35 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Qytetarë të Shqipërisë.

Për zgjedhjet per Kongres, ne si Lidhja e Arbrit, Ju paraqesim një listë kandidatësh të gërshetuar nga lojtarë të rinj e entuziast që janë të gatshëm të tregojnë … mehr »

Lidhja e Arbrit - Organizim në departamente

34 Tag 2,129, 09:53 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Shqiptar të respektuar.

Lidhja e Arbrit që prej themelimit të saj përpos Idealit që të punohet vetëm për të mirën e vendit ka pasur edhe qëllim që të jetë ndër partitë më të gjalla dhe më të … mehr »

Raport i punës së Ministrave në javën e parë

11 Tag 2,123, 14:41 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Të respektuar qytetar të eShqipërisë.

Në cilësinë e kryeministrit po ju informoj me punën që ministritë përkatëse kanë bërë gjatë kësaj jave. Kryesisht ministritë kanë qenë mjaft aktive me konsolidim të stafit dhe analiza të situatave nga fillimi,

mehr »