Hintergrund an/aus

Интервју со највлијателниот играч во еИндија!

0 Tag 1,897, 05:05 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

[img]http://prntscr.com/qu1l9[/img]
Здраво овде kiko mkd амбасадорот во еИндија и ова е интервјуто со највлијателниот играч таму..

1. Кој е Lysander Spooner II во реалниот живот?
 
А подобро прашање би било кој Lysander Spooner во реалниот живо

mehr »

реАпел за Македонија!

0 Tag 1,888, 10:37 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Ало бре луѓе дајте разбудите се.. со спиење нема никако да ја добиеме војнава!!
ако не сте приметиле имаме само две наши територии останатите се под грчко и албанско водство!!
Алоо што е ова?
сите ќе испобегаат по другиве држави и што ќе остане од

mehr »

Апел за Македонија!!

2 Tag 1,888, 06:05 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Здраво дечки.. до пред некое време пишував статии вон играва затоа што речиси немаше за што да се пишува.. да го оставиме тоа на страна, ја пишувам статијава да ги охрабрам нашите верни Македонци да почнат да удираат на грција со се што имаат затоа

mehr »

Како да ја разбудите нејзината дива страна?

2 Tag 1,885, 19:48 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Дали сте посакале вашата партнерка да ја покаже својата дива страна во креветот? Еве неколку совети како можете да ја разбудите оваа нејзина страна.
Направете да се чувстувува прекрасна
Давајте и комплименти за нејзиниот изглед постојано. Кажете и

mehr »

хаха.. Само една глупа статија за да влезе во топ 5! XD

1 Tag 1,885, 13:44 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

ГЛУПА!

mehr »