Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Апел за Македонија!!

Tag 1,888, 06:05 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republik Mazedonien (EJRM) von Bokovski

Здраво дечки.. до пред некое време пишував статии вон играва затоа што речиси немаше за што да се пишува.. да го оставиме тоа на страна, ја пишувам статијава да ги охрабрам нашите верни Македонци да почнат да удираат на грција со се што имаат затоа што голем дел од територијата ни ја собраа.. исто така тие што имаат повеќе ресурси за себе нека им помогнат на тие што немаат бидејќи сме нападнати од сите страни и ни треба голема поддршка од сите Македонци па и од нашите сојузници.. оние што се во другите држави поради многу причини нека се вратат само да помогнат на нивната држава затоа што секој патриот и верен Македонец ќе го напрае тоа..
помогнете и на Македонија да си ги врати териториите и да го победи вечниот непријател како и во играва така и во реалниот свет..
поздрав до сите Македонци и до сите оние што ќе помогнат!!

 

Kommentare

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Tag 1,888, 06:19

о7

simmonna
simmonna Tag 1,889, 23:43

prekrasno

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.