Hintergrund an/aus

Зашто многу ретко кој гледа напред, а сите гледаат назад [SaveAss]

10 Tag 2,449, 04:41 Veröffentlicht in Chile Chile Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Многу интересен феномен е ова со куќите.

Имено за да направиш 1 куќа луѓето купуваа по 2,3,4 па еве гледам и по 9 компании без притоа да размислат што понатаму со тоа.

Ете сега имаме Q3 куќи и некаде до септември не очекувам никакви промени, НО

mehr »

Регрутација Prime Lords

14 Tag 2,415, 07:22 Veröffentlicht in Chile Chile Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

mehr »

Македонски Масони [SaveAss]

61 Tag 2,379, 18:25 Veröffentlicht in Chile Chile Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Како одминува времето, ќе имам помалку време за играва. Тоа до некаде е и добра работа и некако не ми пречи, напротив едвај чекам да дојде тој период, но тоа не значи дека ќе се откажам, само ќе подолабавам.

Од некои од моите проекти остана уште е

mehr »

Државно уредување и тактика [SaveAss]

74 Tag 2,367, 10:05 Veröffentlicht in Chile Chile Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Оваа статија беше наменета за следните претседателски избори, но како што изгледа ќе мора порано да се објави, за да се сомелат идеите.

Реално живееме во илузија дека нешто се работи, НИШТО не се работи затоа имаме и проблеми кои се влечат со манд

mehr »

Во очи ЦРЕПедателски (SaveAss)

18 Tag 2,354, 05:50 Veröffentlicht in Chile Chile Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Денеска велат било ден на трудот, ден кога во друга земја, други луѓе за туѓи цели се избориле за работнички права. Нешто слично како 8-ми март, само ова за работниците или поточно аргатите. Други луѓе, во друга земја за туѓи цели.
Ме чуди зашто ни

mehr »