Hintergrund an/aus

ky artikull eshte per zemren time crazy alboz

36 Tag 1,914, 15:07 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

CrazyAlboz ti je dashuria ime ne erepublik.Kjo eshte dashuri chati qe un e quaj dashuri reale me ndjenja pa genjeshtra dhe vetem harmoni midis nesh .un dua ta takojsa m shpejt ti shpreh ndjenjat e mia dhe te martohemi zemer mund te bejm dhe femije

mehr »