Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

King of Kings, ruling over Kings !

АрМакедон

13 Dia 1,624, 11:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

АрМакедонотСо тимпани и труби, торжества,
го дочекаа младиот цар:
на постела од свила безбожно дете,
на новата правда син.

Среде ноќ волците вијат
низ
mais informações »

Чудо !

27 Dia 1,605, 10:08 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

(клик за play) - Мизар - Велигден

Според речникот на православната теологија, чудото е натприроден знак на Божјото откровение, „појава или настан извршени со божја сила“.
Во секојдневи … mais informações »

Медари ЗБОР !

16 Dia 1,547, 11:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisИ ПОСЛЕ НЕКА РЕЧЕ НЕКОЈ ДЕКА БИЛО ЛОШО ШТО ИМА ТОЛКУ МНОГУ МЕДАРИ..
[url=http://www.youtube.com/watch?v=mais informações »

Македонци !

36 Dia 1,523, 13:50 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Ние сме многу интересен народ. Интересни сме затоа што кога еднаш ќе се разбудиме, тогаш не постои начин повторно да заспиеме. За тоа будење да биде баш будење, ни беа потребни точно 20 години, бидејќи првото подрасонување беше кога станавме незави … mais informações »

[KepenciMKD] За вистината, за честа, за Македонија !!!

39 Dia 1,506, 12:53 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Времето е дојдено , погледнете длабоко во себе , гледајте и право в очи на вистината , отворете ги очите и гледајте како пред нас се отвараат сите врати.
Сите заедно сплотени за МАКЕДОНИЈА , за ВИСТИНАТА , за ЧЕСТА , ГОРДОСТА н

mais informações »