Ambienti on/off

[BULGARIA - SERBIA] BACKSTABBING BROTHERHOOD

42 6 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


FIRST WAS THIS


THEN THIS
[img]http://image.prntscr.com/image/47f894f1be694c27be16f8cd4a871d8e.[/img] … lexo më shumë »

[MPP BULGARIA - SERBIA] ИД' ОДАТЛЕ ЦРНИ БУГАРИНЕ

88 Dita 3,157, 14:23 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Бугарска - чланица ЕУ за коју ће Србија увек бити ЗАПАД.


[img]http://image.prntscr.com/image/[/img] … lexo më shumë »

КАКО СМО СИСТЕМАТСКИ УНИШТЕНИ ОД ИДИОТА

39 Dita 3,149, 11:11 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


ОНО КАД ПОЉАЦИ И БУГАРИ ПОСТАНУ СЛАМКА СПАСА...

[img]http://image.prntscr.com/image/[/img]
lexo më shumë »

💔DON'T CRY FOR ME CROATIAN GIRLS💔

56 Dita 3,135, 10:03 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[img]http://[/img]
lexo më shumë »

😂 [RESOURCE WARS - EPILOGUE] 😂 SERBIA STRONK

29 Dita 3,119, 19:56 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveSerbia with
lexo më shumë »