Ambienti on/off

CAN-RUS

7 Dita 2,735, 03:48 E Publikuar në Austria Austria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseLast game - final:


The first one who makes the right guess on the result (e.g. 0:4) gets a … lexo më shumë »

CAN-CZE

3 Dita 2,732, 15:44 E Publikuar në Austria Austria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseNinth game:


I picked a game of the semi-final:The first … lexo më shumë »

SWE-RUS

5 Dita 2,731, 04:36 E Publikuar në Austria Austria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseEighth game for Austria,.. well... not really..


So I picked a game of the quarter final:The first one who makes … lexo më shumë »

AUT-CAN

6 Dita 2,729, 21:32 E Publikuar në Austria Austria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseSeventh game for Austria!


Next opponent:The first one … lexo më shumë »

AUT-GER

10 Dita 2,727, 10:43 E Publikuar në Austria Austria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseSixth game for Austria!


Next opponent:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Flag_of_Germany_(3-2_aspect_ratio).svg/1280px-Flag_of_Germany_(3-[/img] … lexo më shumë »