Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

the blue light spills like oceans
we smile and let it in
it cures us of our questions
like hoods on peregrine

The Art of Flight

6 Dita 1,658, 11:56 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »