Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Da.

ASTERIA is for REAL?

25 2 ditë më parë Rumania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Stiu ca s-a discutat cu aliatii de atacul pe Rusia si ne-au promis suport. Cum il ofera fiecare dupa 2 runde, cand Rusia are deja avans?

Serbia - respect!SLOVEnia - respect!

[img]http://i62.[/img]

lexo më shumë »

Alege TEMPLIERII pentru Misiunea POLITICA

34 3 ditë më parë Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Intr-o incercare disperata de a ne arata ca jocul are si alte zone de interes in afara celei militare, dar fara sa regaseasca marile erori ale modulelor economic, media si politic, Plato a lansat misiunile binecunoscute.

Dupa ce ai dat 100 de

lexo më shumë »

Acest articol NU are ca scop strangerea celor 25 de comentarii :)

93 5 ditë më parë Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Acest articol NU este scris pentru a obtine cele 25 de comentarii necesare la misiunile de 2 bani ale lui Plato. Nuuu ... el este scris din convingerea mea intima ca va schimba oameni, mentalitati si o stare de fapt care nu se va schimba niciodata. :

lexo më shumë »

[Teroristii] ORDINELE ZILEI 2369 NE HUNGARY!!!

67 Dita 2,369, 00:03 Rumania Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësSalutare teroristilor! In a 10-a zi de existenta, 2367 Plato's Time, suntem tot 15 camarazi, dar toti unul si unul! Daca ati uitat, am scapat de celebrul [url=http://www.erepublik.com/en/citizen/lexo më shumë »

[Teroristii] ORDINELE ZILEI 2367 + 2368 ZIUA TO

9 Dita 2,367, 02:04 Rumania Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësSalutare teroristilor! In a 8-a zi de existenta, 2367 Plato's Time, suntem 15 camarazi, unul dintre noi s-a esinucis ca un adevarat Kamikatze si, daca ati uitat, am scapat de celebrul [url=http://www. … lexo më shumë »