Ambienti on/off

NADER IS THE BEST !

26 Dita 2,912, 11:47 E Publikuar në Iran Iran Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I LOVE YOU NADER ^_^ YOU ARE THE BEST !

lexo më shumë »

Like a Ruler

9 Dita 2,877, 06:48 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

lexo më shumë »

نخود آش ~_~ [MAHV]

23 Dita 2,773, 03:55 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

یه روز گاو پاش می شکنه دیگه نمی تونه بلند شه، کشاورز دامپزشک میاره. دامپزشک می گه اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش بایسته گاو رو بکشید.

گوسفند اینو می شنوه و میره پیش گاو میگه بلند شو بلند شو گاو هیچ حرکتی نمی کنه... روز دوم باز دوباره گوسف
lexo më shumë »

شتر بازی دولا دولا[ Mahv]

30 Dita 2,758, 08:54 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeHave Fun since it's your last few days...
lexo më shumë »

بشقاب چوبی

27 Dita 2,748, 05:27 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


شرح در تصویر


lexo më shumë »