Okolje ON/OFF

[PJ-vaalit] Zalizare SVL:n puheenjohtajaksi!

8 Dan 1,911, 05:13 Finska Politične debate in analize Politične debate in analize

Taas on aika valita puheenjohtajat puolueille. Tällä kertaa myös minä, Zalizare, olen asettumassa ehdolle SVL:n puheenjohtajaksi. Minut tunnetaan nykyisenä tiedotusministerinä, neljästi eduskunnassa olleena ja valtion armeijan komentajana. Ja tästä

preberi več »

Erius - sankarimme

12 Dan 1,843, 06:49 Finska Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Tervehdys, eSuomen kansalaiset!

Heti oman pelini alussa huomasin Eriuksen, kun liityin Sinivalkoiseen Liittoon. Aluksi en tiennyt eRepublikin asioista mitään, joka on tietysti ymmärrettävää. Sitten kuitenkin tapasin Eriuksen. Hän neuvoi … preberi več »

Presidentinvaalit lähestyvät!

5 Dan 1,841, 08:25 Finska Politične debate in analize Politične debate in analizePresidentinvaalit ovat siis lähettyvillä. Vaaleista on tulossa melko varmasti tiukka. Näkyvimmässä osassa ovat presidentinvaaleissa TheJuliusCaesar, SVL:n ehdokas ja Kuuro Kana, WP:n ehdokas. Myö … preberi več »

Zalizare kansanedustajaksi

2 Dan 1,830, 06:50 Finska Politične debate in analize Politične debate in analize

Tervehdys, hyvät kansalaiset!

Aion siis hakea toista kertaa eduskuntaan päättäväisin mielin. Eduskuntaan aion hakea SVL:n rivistössä ja luotan siihen, että kansanedustajaksi pääsenkin.

Eduskunnassa en vielä tehnyt kummoisempia … preberi več »

Eduskunnan päätöksessä: Aloitustuet

9 Dan 1,810, 13:19 Finska Politične debate in analize Politične debate in analize

Jo jonkin aikaa on käyty kiivaasti keskustelua aloitustukien palauttamisesta ja niiden muokkaamisesta. Aloitustuet olivat pitkään lakkautettuna, koska valtion kassasta ei riittänyt tukiin rahaa. Tämä vaikeutti aloittelevien pelaajien jatkamista

preberi več »