Okolje ON/OFF

Mircea Badea tot el, sau altul...

21 5 dni nazaj Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Asa, sa continuam. Mi-a trosnit ceva in minte, si vreau sa pun in aplicare. Un mic concurs, daca cineva poate sa-mi ghiceasca cu acuratete, ce personaj din Erepublik se aseamana cel mai mult cu Mircea Badea, are 5 gold instant de la mine. Parol.

preberi več »

Paruieli epice.

13 Dan 2,468, 16:19 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Concursen
Auleu broder, uite ce idee de articol mi-a dat Brainul, chiar misto. Batalii epice? Pai am cam vazut si participat pe la ele, in epoca … preberi več »

Tulburente in spatiul transcedental.

20 Dan 2,468, 12:41 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


Hambient musical


Ete na, ca ma puse dracu sa dau iarasi Login (nu, nu Irina Loghin) in balaria asta de simulator social. Simulator, stimulator, emulgator, ce drac … preberi več »

Ventilatoru’ cu marmelada.

5 Dan 2,286, 15:30 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Omul cu doi “creieri” sau Guzganul Maroniu, asa cum l-am descris intr-o scurta prezentare intr-un alt articol, incepe sa se creada un Putin al eRepublik-ului.

Face si desface diverse scenarii, apeleaza la vrajeli ieftine folosite la manipularea

preberi več »

Guzganul Maroniu.

31 Dan 2,285, 04:58 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaDupa ce a facut tot ce este posibil, de cand nu mai este el la guvernare, sa saboteze orice conducere nontempliera a tarii, de la comentarii stupide, prin diversi prieteni de partid, care ingemanau modul sinaptic de gandire personala, pana la … preberi več »