Okolje ON/OFF

Cele mai frumoase amintiri din Unitatile mele militare

21 3 dni nazaj Published in Romania Romania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Pentru concurs.Pai sa tot fie, stati asa sa ma gandesc, insa, inainte de toate trebe sa ma hotarasc despre ce UM sa povestesc. Am … preberi več »

Din ciclul, ca sa latru de 2 gold.

16 5 dni nazaj Published in Romania Romania Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Dupa bomba de update al modului media, cea cu aur contra tara, sau dai gold ca sa-ti arati prostia si la straini, ungurii s-au gandit ca nu au o limba suficient de pocita ca sa se faca de ras intre ei cand latra, si s-au gandit sa arate si la altii

preberi več »

Capitanul Nelu si primul lui contact.

24 Dan 2,491, 07:54 Published in Romania Romania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Intro

“-Spatiu, spatiu infinit, ne aflam la 20,000 de ani lumina de galaxia noastra, pana acum niciun eveniment important. Acesta este jurnalul de bord al preberi več »

Brouvix Cuceritorul.

13 Dan 2,489, 04:17 Published in Romania Romania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaPe insoritele plaiuri ale Galiei, istoria incepea sa se scrie cu pasi repezi, dar si incalciti, precum pasii unui betiv mahmur, trezit dimineata … preberi več »

Cum inchizi gura unui postac enervant. :)

10 Dan 2,488, 07:23 Published in Romania Romania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

De multe ori, citind comentarii la articole, comentarii fara pic de logica sau scop, decat acela de a il enerva pe autorul articolelor, imi vine in minte o reactie, ilustrata in video de mai jos, ca o manusa. Procedura de 'Mute'.

[url=http://www.

preberi več »